نمایش نتایج 1 تا 40 از 202

نام تاپیک: نفر بعدي كيه ؟ --------- ( ! يك تاپيك جالب و متفاوت ! )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #8
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نفر بعدي كيه ؟

    سلام،
    گفته شما رو به شدت تكذيب مي كنم. اصلاً اينطور نيست كه هر برنامه نويسي از سورسهاي آماده استفاده كنه. درسته كه مثلاً براي عكس گرفتن از مانيتور بايد از API استفاده كرد ولي تنها همون يك تابع كه نيست يا تنها همون يك روش كه نيست. من خودم چندتا برنامه ديدم كه ار مانيتور عكس ميگيرند و هركدوم شايد بيشتر از سي، چهل خط كد داشتند ولي خودم تونستم همين كارو با سه، چهار خط دستور انجام بدم.

    نكته ويژوالي:

    وقتي پيغامي به كاربر ميديم(MsgBox) يه همراهش يك صدا (Beep) توليد ميشه كه نوع اون صدا بستگي به علامت استفاده شده در MsgBox داره.
    با اين API شما ميتونيد همه اين صداها رو توليد كنيد بدون اين كه پيغامي به كاربر داده بشه:

    Private Const MB_OK = &H0
    Private Const MB_HANDICON = &H10
    Private Const MB_QUETSIONICON = &H20
    Private Const MB_EXCLAMATION = &H30
    Private Const MB_ASTERIKICON = &H40
    Private Declare Function MessageBeep Lib "user32.dll" (ByVal wType As Long) As Long

    Private Sub Command1_Click()
    MessageBeep (&H0) 'OK Beep
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    MessageBeep (&H10) 'Error Beep
    End Sub

    Private Sub Command3_Click()
    MessageBeep (&H30) 'Exlamation Beep
    End Sub

    Private Sub Command4_Click()
    MessageBeep (&H40) 'Information Beep
    End Sub


    نفر بعدي اول نام كاربريش يكي از حروف a تا h هست

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 09:04 صبح
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ساعت توسط JavaScript با روشي جالب و متفاوت و جذاب
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1390, 17:31 عصر
  2. ساعت توسط JS با روشي جالب و متفاوت و جذاب
    نوشته شده توسط hakan648 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 19:07 عصر
  3. یک برنامه جالب!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 14:37 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 15:37 عصر
  5. دوستان یک سایت جالب
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1382, 01:14 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •