نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: برنامه hafman

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vatal
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    knarck@gmail.com
    پست
    136

    برنامه hafman

    با سلام ... :oops:

    کسی از دوستان اینجا برنامه Hafman رو داره .... ممنون میشم اگه

    در اختیار من بگذارید ! :cry:

  2. #2
    سلام
    Email بزن برات بفرستمش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vatal
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    knarck@gmail.com
    پست
    136
    با سلام :sunglass: :موفق:

    این هم Email :samand20@yahoo.com

    :موفق: :موفق: :موفق:

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43
    برا من هم بفرست لطفا"

    afshinvblog@yahoo.com

    :موفق:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Armanprogrammer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    109
    اگر میشه برای من هم بفرستین ARMAN.AMIRKAMALI@GMAIL.COM

  6. #6
    سلام

    منظور زیپ کردنه؟

    که توی سایت Zlib هست:

    http://www.zlib.net/

    http://www.gzip.org/


    http://www.gzip.org/gz124src.zip
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    خوب آقا لطف کن همین جا بگذار وقت خودت هم گرفته نمیشه :D
    :strange:

  8. #8
    کس به ما نمیگه منظور ایشون چیه؟ همن زیپ کردن است؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  9. #9
    من برنامه کد هافمن را لازم دارم لطفا برام بفرستین
    E_mail:teoman_1358@yahoo.com

  10. #10
    آره الگوریتم هافمن یه جور الگوریتم فشرده سازی که بر اساس تعداد رخداد و ... عمل فشرده سازی رو انجام میده
    You never know what you can do until you try

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    tehran
    پست
    23
    من هم لازم دارم اگه میشه برای من هم بفرستید
    متشکرم

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    tehran
    پست
    23
    من هم لازم دارم اگه میشه برای من هم بفرستید
    متشکرم

  13. #13

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    tehran
    پست
    23
    با سلام
    اگر امکان داره برای من هم بفرستید لازمش دارم
    خیلی ممنون
    hanieh_md@yahoo.com

  15. #15

    کمک فوری

    سلام من احتیاج فوری به سورس برنامه هافمن دارم
    خواهش می کنم به ایمیل زیر واسم بفرستید
    marghoolak_20@yahoo.com

  16. #16
    در مورد روش فشرده سازی هافمن می خواستم بدونم (استاد یه تحقیق راجع به اون داده)

  17. #17
    تو این سایت همه چی برای همه است

  18. #18
    من دارم
    ایمیل بفرست
    marghoolak_20@yahoo.com

  19. #19
    لطفا برنامه هافمن کد را برایم بفرستید تشکر .
    lina_1550@yahoo.com

  20. #20

    Thumbs down برنامه کدهافمن

    برنامه کدهافمن به زبان ++Cرا من هم لازم دارم لطفا برایم بفرستید
    mghsdk@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله xxtmgh : دوشنبه 15 اسفند 1384 در 17:42 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    خوب بزارید اینجا تا ملت استفاده کنند

  22. #22
    اگه لطف کنید کد هافمن را برای من بفرستید لازم دارم
    javad_neg@yahoo.com

    من این برنامه را قبل از امتحان پایان ترم یعنی تاریخ 26/3/1385 لازم دارم اگه کسی داره حتما بفرسته ممنون
    javad_neg@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله javad-khfan : شنبه 20 خرداد 1385 در 23:17 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    این کد رو استادمون به عنوان نمونه نوشته درستی یا غلط بودنش گردن خودش


    // This is a sample program by 'Arash Ostadzadeh' intended as a
    // solution for Ex #5-'Simplified Huffman Coding'

    // <notes for students>
    // review each section carefully and try to understand its function.
    // remember there is often a simple solution to problems, you just
    // have to find it! so take your time when encountering one.
    // certainly 'Programming is an ART'. try to develop your art of computer
    // programming by excessive effort.

    // for example in this problem in order to get rid of the complexity
    // of manipulating bits directly, I have used a temporary file with
    // each character (byte) representing a bit of '0' or '1' and then
    // converted the temp file to the real output.

    // one more thing: I have put a small bug in this program intentionally
    // which doesn't affect the overall functionality of the program.
    // the first student who will report that bug will get a bonus for
    // his/her midterm exam.
    // goodluck.

    #include <stdio.h>
    #include <iostream.h>
    #include <alloc.h>

    typedef struct // structure outline to keep track of unique symbols in file
    {
    char symbol;
    int rep;
    } table;


    unsigned char power_2(int);
    void sorttable(table *, int);
    void writetotempfile(int, int, FILE *, unsigned long *);
    void converttemptohuff(FILE *, FILE *);


    void main(int argc, char **argv)
    {
    table *stb;
    int syms,inputsize,counter;
    unsigned long outputsize;
    char inchar;
    FILE *in,*out;

    if (argc!=3) { cout<<"invalid number of parameters"; return;}

    if ( !(in=fopen(argv[1],"rb")) )
    { cout<<"can not open input file"; return;}

    if ( !(out=fopen("temp.huf","wb")) )
    { cout<<"can not create temp file"; return;}

    if( !(stb=(table *)malloc(sizeof(table)*255)) )
    { cout<<"error in memory allocation"; return;}

    syms=inputsize=outputsize=0;

    inchar=fgetc(in);
    while ( !feof(in) ) // make the symbols table from input file
    {
    for (counter=0;counter<syms;counter++)
    if (inchar==stb[counter].symbol) { stb[counter].rep++; break; }

    if ( counter==syms )
    {
    stb[counter].symbol=inchar;
    stb[counter].rep=1;
    syms++;
    }

    inputsize++;
    inchar=fgetc(in);
    }

    stb=(table *)realloc(stb,syms*sizeof(table));
    sorttable(stb,syms); // sort the table in descending order
    // of the number of occurances for each symbol

    fseek(in,0,SEEK_SET);
    inchar=fgetc(in);
    while ( !feof(in) ) // make the temporary file
    {
    for(counter=0;counter<syms;counter++)
    if ( inchar==stb[counter].symbol )
    {
    writetotempfile(counter,syms,out,&outputsize);
    break;
    }
    inchar=fgetc(in);
    }
    outputsize/=8; outputsize+=syms+3; // adjast the "outputsize" 'cos every
    // 8 characters in temp file is equal
    // to a byte in real output file.
    // for the last incomplete byte we have
    // to count it as 1 also.
    // 3=1(incomplete byte)+2(leading bytes)
    fclose(in);fclose(out);

    if ( !(in=fopen("temp.huf","rb")) ) // change the roles of opened files!
    { cout<<"can not open temp file"; return;}

    if ( !(out=fopen(argv[2],"wb")) )
    { cout<<"can not create output file"; return;}


    fputc(char(inputsize),out); // write leading info in output file
    fputc(char(syms),out);
    for (counter=0;counter<syms;counter++) fputc(stb[counter].symbol,out);

    converttemptohuff(in,out);
    fclose(in);fclose(out);

    cout<<"compression ratio = "<<(int)(outputsize/(float)inputsize*100)<<" %";

    } // end of main()

    void converttemptohuff(FILE *input, FILE *output)
    {
    unsigned char otmp=0,itmp;
    int pos=7;

    itmp=fgetc(input);
    while( !feof(input) )
    {
    if (itmp=='1')
    otmp=otmp | power_2(pos);
    itmp=fgetc(input);
    if (pos==0)
    {
    fputc(otmp,output);
    pos=7;
    otmp=0;
    continue;
    }
    pos--;
    }

    if ( pos!=7 ) fputc(otmp,output);
    }

    void writetotempfile(int no_zeros, int no_syms, FILE*tmp, unsigned long *osize)
    {
    int i=0;
    for ( ;i<no_zeros;i++) fputc('0',tmp);

    (*osize)+=no_zeros;
    if ( no_zeros<no_syms-1 || no_syms==1 )
    { fputc('1',tmp); (*osize)++; }
    }

    void sorttable(table *t, int size)
    {
    table temp;
    int i,j;

    for(i=size-1;i>0;i--)
    for (j=0;j<i;j++)
    if ( t[j].rep<t[j+1].rep)
    { temp=t[j]; t[j]=t[j+1]; t[j+1]=temp; }

    }

    unsigned char power_2(int n)
    {
    unsigned char c,res=1;

    for (c=0;c<n;C++‎) res<<=1;
    return res;
    }

    http://ostadzadeh.mshdiau.ac.ir/adv_...ode%20examples

  24. #24
    من هم برنامه کد هافمن را لازم دارم لطفا برای من هم بفرستین
    E_mail:ptlr136@gmail.com

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135
    برای من هم ایمیل بزن: hsysdevelop@yahoo.com
    ممنون

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    همین بالا نوشتم نگاه کنید ایمیل نمی خواد

  27. #27
    من برنامه کد هافمن را لازم دارم لطفا برام بفرستین خیلی فوریییییییییییییییییییییی یییییییییی

  28. #28
    نقل قول نوشته شده توسط vatal مشاهده تاپیک
    با سلام :sunglass: :موفق:

    این هم Email :samand20@yahoo.com

    :موفق: :موفق: :موفق:

    منم وحشتناک به هافمن نیاز دارم کمک میخام
    is every body to help me?????????????

  29. #29
    man kodhaye algorithm hafmano lazem daram mamnoon misham baram befrestid
    ssnarsis1365@yahoo.com

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    یه کد تو 5 یا 6 پست قبلی گذاشته شده ولی در کل این تاپیک خیلی قدیمیه برا در خوست یه تاپیک جدید بزنید بهتره البته الان نه دیگه ها

  31. #31

    در خواست کمک و راهنمایی

    لطفا اگر کسی سورس کد هافمن به زبان c و یا ++c را دارد برای من هم ایمیل کند و یا لینکش را و یا خور برنامه را در اینجا قرار دهد

    بسیار سپاسگذار وممنون خواهم بود

    ali_15_17@yahoo.com

  32. #32
    کسی از دوستان اینجا برنامه Hafman رو داره .... ممنون میشم در اختیار من بگذارید

  33. #33

    Smile

    سلام
    میخواستم ازتون خواهش کنم که برنامه هافمن را برای من هم بفرستید
    پیشاپیشششش متشکرم
    Email:em6582@yahoo.com

تاپیک های مشابه

  1. hafman
    نوشته شده توسط afshin61 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 15:39 عصر
  2. الگوریتم hafman
    نوشته شده توسط farnaz_azad1 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1385, 23:33 عصر
  3. Hafman algoritm
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 10:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •