نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Set & Get CheckListBox From SQL Query

  1. #1

    Set & Get CheckListBox From SQL Query

    با سلام
    یک بانک اطلاعاتی با سه فیلد دارم که با نامهای Tel_ID, Tel_Code, Tel_Name هستند که Tel_ID کلید است.
    حالا من میخوام :
    1- اطلاعات Tel_Code و Tel_Name را که با یک AdoQuery خوانده ام را در یک CheckListBox نشان بدهم بصورتی که Tel_Name را نمایش داده و مقدار Tel_Code را بعنوان Value نگه دارد.
    2- چجوری بفهمم که کاربر کدام یک از CheckBox های CheckListBox را انتخاب کرده است؟ و گزینه های انتخاب شده را در یک بانک دیگر بریزم.
    مشکل بیشتر در قسمت 2 است.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62
    من با CheckListBox کار نکردهام ولی کلاْ در مورد ListBox ها باید کل List رو Trace کنی .

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    از یک stringlist برای نگهداری کدها استفاده کن
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    با سلام
    چجوری میتونم Tel_Name را نمایش داده و مقدار Tel_Code را بعنوان Value نگهداری و دریافت کنم؟
    در دات نت این کار امکان پذیر است اما اینجا چطور
    با تشکر

  5. #5
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با یک ارتباط یک به یک این کار ممکن است، یعنی شما به ازای درج یک ایتم در چک لیست باکس یا کمبوباکس یک مقدار (که همان کد است) در یک stringlist درج میکنید ، به این صورت وقتی کاربر یک مقدار را در لیست انتخاب میکند (ItemIndex) معادلش در stringlist را میتوانید گرفته و ادامه دهید ...
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62
    type
    PMyRec = ^TMyRec;
    TMyRec = record
    ID: integer;
    end;

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    MyRecPtr: PMyRec;
    begin
    CheckListBox1.Items.Clear;

    New(MyRecPtr);
    MyRecPtr^.ID :=100;
    CheckListBox1.Items.AddObject('Item1',TObject& #40;MyRecPtr));

    New(MyRecPtr);
    MyRecPtr^.ID :=200;
    CheckListBox1.Items.AddObject('Item2',TObject& #40;MyRecPtr));
    end;

    procedure TForm1.CheckListBox1Click(Sender: TObject);
    begin
    ShowMessage(IntToStr(PMyRec(CheckListB ox1.Items.Objects[CheckListBox1.ItemIndex] )^.ID));
    end;

  7. #7
    چجوری میتونم Tel_Name را نمایش داده و مقدار Tel_Code را بعنوان Value نگهداری و دریافت کنم؟
    با استفاده از فیلدهای LookUp هم می تونید این کار رو بکنید

  8. #8
    با سلام
    با تشکر از راهنمایی شما دوستان عزیز :flower:
    من نمیخوام از LookUp استفاده کنم و بنا به دلایلی باید از CheckListBox استفاده کنم.
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    البته این طور هم میشه

    procedure TForm1.FormShow(Sender: TObject);
    var
    Value :String;
    begin
    Value := 'ASD';
    CheckListBox1.Items.AddObject('222',TObject&#4 0;Value));

    Value := 'Ali';
    CheckListBox1.Items.AddObject('333',TObject&#4 0;Value));

    end;

    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    showmessage(string (CheckListBox1.Items.Objects[CheckListBox1 .ItemIndex]));
    end;

  10. #10
    با سلام
    از راهنمایی همه عزیزان متشکرم
    با این کد مشکل من حل شد

    <span dir=ltr>
    For i_Temp:=1 to DM_Main.ADOQuery_Temp.RecordCount do
    begin
    CheckListBox_Organ.Items.AddObject(DM_Main.ADOQuer y_Temp.FieldByName('Organ_Name').AsString , TObject(DM_Main.ADOQuery_Temp.FieldByName('Organ_C ode').AsInteger));

    If DM_Main.ADOQuery_Temp_2.Locate('Organ_Law_OrganCod e', Integer(CheckListBox_Organ.Items.Objects[i_Temp-1]), []) then
    CheckListBox_Organ.Checked[i_Temp-1] := True
    else
    CheckListBox_Organ.Checked[i_Temp-1] := False;

    DM_Main.ADOQuery_Temp.Next;
    end;

    </span>
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. checklistbox
    نوشته شده توسط وشتی حاتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 23:17 عصر
  2. ارتباط یه checklistbox با Ado
    نوشته شده توسط stringer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 10:44 صبح
  3. سوال در مورد CheckListBox
    نوشته شده توسط setare7sky در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 10:03 صبح
  4. درخواست کامپوننت CheckListBox
    نوشته شده توسط hamed1358 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •