نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: String literals may have at most 255 elements

  1. #1

    String literals may have at most 255 elements

    با سلام خدمت دوستان گرامي
    من دربرنامه ام مي خواهم بعضي از اطلاعات يك تيبل را در درون يك تيبل ديگر كپي كنم ولي با پيام زير مواجه مي شود
    String literals may have at most 255 elements

    لطفا به من بگين چكار كنم
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: با اين مشكل من چيكار كنم ؟

    توضیحاتتان کافی نیست لطفا بگویید Table شما از چه نوعی می باشد و چگونه کپی می کنید

  3. #3

    نقل قول: با اين مشكل من چيكار كنم ؟

    من از اس كيو ال براي بانك اطلاعاتي ام استفاده مي كنم و در دلفي دستور زير را براي عمليات كپي استفاده كرده ام

    Dconnection.ADOQuery1.Close;
    Dconnection.ADOQuery1.SQL.Clear;
    Dconnection.ADOQuery1.SQL.Add('insert into articldaeem(codemoeen,sharhemoeen,codetafzili,shar hetafzil,sharh,bedehkar,bestankar,tafzil,tanzimkon andeh)select codemoeen,sharhemoeen,codetafzili,sharhetafzil,sha rh,bedehkar,bestankar,tafzil,tanzimkonandeh from movaghat where shomaresanad=:shomaresanad');
    Dconnection.ADOQuery1.Parameters.ParamValues['shomaresanad']:=DSmovaghat.DataSource2.DataSet.Fields[0].Value;
    Dconnection.ADOQuery1.ExecSQL;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shervin farzin
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد - shervinfarzin@gmail.com
    پست
    256

    نقل قول: با اين مشكل من چيكار كنم ؟

    سلام
    مشكل از خط سوم كدي هست كه نوشتيد . هر خط در محيط دلفي ميتونه حداكثر
    255 كاركتر داشته باشه ولي خط سوم بيشتر از 255 كاركتر داره .
    فقط كافيه اون خط رو بشكنيد به چند خط كوچكتر مثل كد زير :
    Dconnection.ADOQuery1.SQL.Add('insert into articldaeem(codemoeen,sharhemoeen,codetafzili,shar  hetafzil,sharh,'+
    'bedehkar,bestankar,tafzil,tanzimkonandeh)select codemoeen,sharhemoeen,codetafzili,'+
    'sharhetafzil,sharh,bedehkar,bestankar,tafzil,tanz imkonandeh from movaghat'+
    ' where shomaresanad=:shomaresanad');

    موفق باشيد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: با اين مشكل من چيكار كنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط shervin farzin مشاهده تاپیک
    هر خط در محيط دلفي ميتونه حداكثر
    255 كاركتر داشته باشه

    هر خط در محيط دلفي ميتونه تا 1024 كاراكتر باشه ..
    نوع string (كه متن داخل كوتيشن رو هم شامل ميشه) نميتونه از 255 كاراكتر بيشتر باشه

  6. #6

    نقل قول: String literals may have at most 255 elements

    نوع string (كه متن داخل كوتيشن رو هم شامل ميشه) نميتونه از 255 كاراكتر بيشتر باشه
    تنها محدودتی نوع string از نظر اندازه داره، حافظه ایی هست که در اختیار Process قرار داره؛ یعنی بطور تئوری 2 تا 3 گیگابایت!

    اون محدودتی که شما بهش اشاره کردید، مربوط به نوع داده ShortString میشه که از پاسکال به دلفی اومده و از با نوع داده string دلفی فرق میکنه. در پیام خطایی هم که این کاربر دریافت کردند، اشاره به ثابت رشته ایی شده. ایشون می تونند همانطور که در پست شماره 4 جواب داده شد، کل متن را به چند ثابت رشته ایی که با استفاده از + به هم وصل شده اند، تقسیم کنند. البته وجود همچنین خطایی به خودی خود عجیب هست، چون دلفی ثابت های رشته ایی را بصورت string تعریف می کند، نه shortstring.

    همچنین، این مشکل در نسخه های جدیدتر دلفی مثل دلفی 2009 وجود ندارد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •