نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    irantopweb@gmail.com----تهران
    پست
    39

    Post کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    سلام به همه
    لطفا هر کی درباره پردازش تصویر و خصوصا کار با بارکد و خواندن و جستجوی آن در تصویر سورس یا مطلبی داره بده

    من برای شروع یه DLL می زارم
    High_Start :نقطه شروع ارتفاع y
    High_end: نقطه پایان ارتفاع y
    X: نقطه شروع x
    W: عرض از شروع x
    همه به عدد و px




    Dim barcode AsString = KarimiBarcode.ReadCode39(Me.PictureBox1.Image, High_Start, High_end, X, W)


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parsehvb
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    جلوی کامپیوتر
    پست
    124

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    دوست عزیز هر تاپیک برای مطرح کردن حداکثر یک سوال هستش اگه سوالت رو واضحتر کنی دوستان می تونند کمکت کنند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    سلام
    https://barnamenevis.org/showth...=168945&page=2
    موفق باشيد.

  4. #4

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    سلام
    دوستان خسته نباشید
    من در مورد بارکد های اطلاعات زیادی ندارم
    یک سوال دارم می خوام بدونم چطور می تونم یک برنامه بنویسم و یک بار کد خوان تهیه کنم و بدم دست یکی
    بره به صورت تصادفی از اجناس مختلف تو بازار اطلاعات رو از طریق بارکدشون بخونه و بیاره بریزه تو نرم افزار من
    و من پردازشش کنم مثلا بگم کدام شرکته نام محصولش و .... رو از اون بخونم و یک سری عملیات روش انجام بدم
    آیا شدنی هست و اینکه روال کار به چه شکلی هست فعلا کاری به برنامه نویسی ندارم می خوام اول در مورد کلیات اطلاعات کسب کنم
    و این که بگید چقدر دردسر داره زمان کمی می بره یا زمان زیادی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)


  6. #6

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    ممنون جالب بود

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    سلام,
    من تونستم با اکتیو ریپورت بارکد بسازم,ولی الان نمیدونم چطوری باید این بارکد را از دستگاه بخونم و تو یه تکس باکس نمایش بدم ,خواهش میکنم کمک کنید.لطفا کدشو اینجا برام بزارید.ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sinaone1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    258

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    دوست عزیز زمانی که یه بارکد تولید و چاپ بشه ، زمانی که بارکد اسکنر رو روی اون بگیری و text box تو هم حالت Select داشته باشه خودکار مثل کیبورد که حروف رو وارد کنه بارکد اسکنر هم حروف رو در textbox میریزه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: کار با بارکد (تحلیل تصویر)

    نقل قول نوشته شده توسط sinaone1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز زمانی که یه بارکد تولید و چاپ بشه ، زمانی که بارکد اسکنر رو روی اون بگیری و text box تو هم حالت Select داشته باشه خودکار مثل کیبورد که حروف رو وارد کنه بارکد اسکنر هم حروف رو در textbox میریزه
    درسته امابه همین راحتی هم نیست ، شما باید ازش خروجی بگیرید که 100% این خروجی بصورت سریال هست و باید با سریال پورت خروجی رو بخونید بعد در تکتس باکس بریزید !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •