نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Text To Speech

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    United Arab Emirates
    پست
    97

    Text To Speech

    من میخواهم در داخل فرم محتوای یک TextBox را به صدا تبدیل نمایم لطفا راهنمائی نمائید

  2. #2
    سلام

    فاکس پرو یک مثال به نام Agent دارد که در آن این کار انجام شده و در همین بخش هم یک قسمت وجود دارد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    در مجموع چون خیلی جالب نیست , کارائی زیادی هم نداره
    من اکثر صداها و انیمیشن ها شو دارم ولی بعضی وقتها اجرای اونها بار زیادی روی سیستم میندازه
    در مجموع بدرد ما فارسی زبونها نمی خوره
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    با سلام به همگی
    من از خیلی وقت پیش می خواستم یکی مثل اون برای فارسی بنویسم اما نه با اون تکنلوژی بالا چون هیچی ازش سر در نمی آرم
    یک دونه با الگوریتم آسون به این شرح که ما یک رشته یونیکد فارسی را با اعراب بگیریم و بعد بوسیله یک فایل mp3 که تمام حروف با صداهای مختلف جمله رو بخوانیم البته هنوز وقت نداشتم به نظر شما چطوره؟
    اینم یک فایل که رو هر کامپیوتر جواب میده و براحتی کار می کنه و باید تو دایرکتوری سیستم ویندوز نصب بشه یا از قسمت tools>option>controls اون رو add کنید که به اسم active voice class تو لیست ظاهر میشه روی فرم میزارین و بعنوان مثال:

    ThisForm.Voice.Speak("Hello")
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    نمیدونم جواب میده یا نه
    راستش من دنبال این بودم که ببینم این اسپیچ ورژن عربی هم داره یا نه
    شاید بشه روی ورژن عربیش کار کرد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

تاپیک های مشابه

  1. مطلبی درباره text-to-speech
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 14:43 عصر
  2. Speech To Text
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 14:24 عصر
  3. text to speech
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 23:27 عصر
  4. چگونه می شود از Text to speech استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •