نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه فایلهای HTML را در فاکس پرو مشاهده کنیم؟

  1. #1

    چگونه فایلهای HTML را در فاکس پرو مشاهده کنیم؟

    سلام

    کنترلی در هست که این کار را بکنه؟ البته DHTML عکسها را نشون نمیداد!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    c:\program files\microsoft visual foxpro 8\gallery\_webview.vcx
    سلام
    کنترل _webbroswe در کلاس بالا

    thisform._webbrowser1.navigate("c:\sample. html)"
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    سلام
    البته من یک راه دیگه استفاده میکردم :


    PUBLIC oMyHelpViewer


    oMyHelpViewer = NewObject("myhtmlhelpviewer")
    oMyHelpViewer.Show

    DEFINE CLASS myhtmlhelpviewer AS form
    Top = 0
    Left = 0
    Height = 454
    Width = 633
    DoCreate = .T.
    BorderStyle = 2
    Caption = "Custom HTML Help Viewer"
    MaxButton = .F.
    WindowState = 0
    Name = "Form1"

    ADD OBJECT olecontrol1 AS olecontrol WITH ;
    Top = 10, ;
    Left = 16, ;
    Height = 433, ;
    Width = 601, ;
    Name = "Olecontrol1", ;
    OLEClass = "Shell.Explorer.2"

    PROCEDURE olecontrol1.Refresh
    NODEFAULT
    ENDPROC

    PROCEDURE olecontrol1.Init
    cHelpPath = SubSTR(Home(5), 1, Len(Home(5))-8)
    cVFPHelpTopicPath = "mk:@MSITStore:" + cHelpPath + ;
    "FOXHELP.CHM::/html/vfpstartpage.htm"
    This.Navigate(cVFPHelpTopicPath)
    ENDPROC
    ENDDEFINE



    برای فارسی هم با این دستور هم راست به چپش کنید:


    THISFORM._webbrowser1.Document.Dir = "rtl"
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •