نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Pack کردن برنامه VB.Net(فوری)

  1. #1

    Pack کردن برنامه VB.Net(فوری)

    سلام
    من برنامه ای با تعدادی بانک Access نوشته ام که بانکهارا در شاخه مشخصی ذخیره کرده و در برنامه تمام Connection ها را به آن ارتباط داده ام.حالا می خوام برنامه را Pack کنم که در هر کامپیوتری قابل اجرا بوده و امکان برقراری ارتباط با بانک وجود داشته باشد. برای این منظور باید Connection ها را چگونه تنظیم کنم و محل Database را کجا قرار دهم؟
    امیدوارم به من کمک کنید.چون برنامه کامل شده و فقط این مشکل را دارم.
    با تشکر فراوان.

  2. #2
    سلام .
    چون از بانک اکسس استفاده میکنید به شما پیشنهاد میکنم که فایل اکسس خود را در مسیر اصلی برنامه(پوشه bin) قرار داده و سپس در ConnectionString مربوط به کنترل Oledbconnection دیتا سورس را به صورت زیر تنظیم نمایید :

    Application.StartupPath & "\DatabaseName.Mdb"


    حال اگر شما برنامه را بر روی هر کامپیوتر دیگری اجرا نمایید ، فایل دیتابیس اکسس برنامه شما از مسیر اصلی برنامه تان لود خواهد شد . در ضمن فراموش نکنید که MDAC و Microsoft Jet.4.0 Provider Engine را همراه برنامه نصب بگنجانید .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    خیلی ممنون
    کمک خیلی بزرگی کردید
    ببخشید به نظر شما برنامه نصب را با Installsheild ایجاد کنم یا با Setup wizard خود VB.Net ؟
    باز هم متشکرم.

  4. #4
    به نظر من اگر با InstallShield بسازید بسیار بهتر خواهد بود . به دلیل اینکه میتوانید به راحتی اجزای زیر را همراه برنامه خود بگنجانید :

    Net Framework
    MDAC
    Microsoft Jet.4.0 Provider Engine

    یک مزیت بزرگ این است که بدون نمایش هیچ کادری .Net Framework بر روی دستگاه کاربر نصب خواهد شد .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

تاپیک های مشابه

  1. کامپونت sui pack
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 07:09 صبح
  2. pack کردن بانکهای پارادکس با کد
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 16:52 عصر
  3. Service Pack 4
    نوشته شده توسط Krubnik در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 22:25 عصر
  4. ZAP-PACK
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 20:14 عصر
  5. چند سوال در مورد Pack
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1382, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •