نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل و خطا در برقراری با Access با ConnectionString در Web.Config ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611

    Question مشکل و خطا در برقراری با Access با ConnectionString در Web.Config ؟

    سلام علیکم

    در وب کانفیگ ConnetionString رو اینطور نوشتم :

    <connectionStrings>
    <addname="ConnectionString"connectionString="~/App_Data/db1.mdb"providerName="System.Data.OleDb"/>
    </connectionStrings>


    این طور در برنامه بدستش میارم :


    public static OleDbConnection GetConnection()
    {
    return new OleDbConnection (ConfigurationManager.ConnectionStrings["ConnectionString"].ToString());

    }


    ولی این خطا رو میده دقیقا در روی کد بالا:

    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 0.


    مشکل از کجاست ؟

    ممنون.

    یا علی.
    آخرین ویرایش به وسیله Modifier : پنج شنبه 07 آذر 1387 در 00:40 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل و خطا در برقراری با Access با ConnectionString در Web.Config ؟

    با سلام دوست من
    کد شما و نحوه استفادتون درسته اما کانکشن استرینگ شما باید به صورت زیر باشه
        <connectionStrings>
    <add name="FSDBConnectionString" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=|DataDirectory|\SiteDB.mdb" providerName="System.Data.OleDb"/>
    <add name="LoginConnectionString" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=|DataDirectory|\ASPNetDB.mdb" providerName="System.Data.OleDb"/>
    </connectionStrings>

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sara_B
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    39
    پست
    51

    نقل قول: مشکل و خطا در برقراری با Access با ConnectionString در Web.Config ؟

    با سلام

    من خودم همیشه این جوری عمل میکنم و مشکلی هم ندارم :

    مثال :

    <
    addname="conn"connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\MyDatabase.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" />


    و توی فولدر APP_code یه کلاس(class) مثلا به اسم دلخواه مثلا WebSettings.cs می سازم و داخلش کد زیر رو قرار می دم :
    (طریقه ساخت فولدر APP_code : روی ریشه وب سایت رایت کلیک ، گزینه Add ASP.NET Folder ، , سپسAPP_Code)


    public
    staticstring connstrg
    {
    get
    {
    returnConfigurationManager.ConnectionStrings["conn"].ConnectionString;
    }
    }


    بعد هم توی برنامه مثلا به صورت زیر ازش استفاده می کنم:


    SqlCommand cmd = newSqlCommand("select * from Table ", newSqlConnection(WebSettings.connstrg));


    فقط به یه نکته همیشه دقت کنین که همیشه آدرس فایل MDF رو این طور بدست بیارید:

    در پنل Server Explorer روی فایل دیتا بیستون کلیک کنید ، بعد کلید F4 رو بزنید تا پنجره Properties باز شه ، اون وقت متن مقابل گزینه connection string را کپی کنید.حالا برید و در Web Config و بین علامت "" روبروی عبارت connection string پیست(past) کنید.
    و برای اینکه پروژه تون روی هر سیستمی کار کنه ، آدرس فایل MDF تون رو پاک کنید ، و به جاش ، مانند اولین کدی که نوشتم ، عبارت |DataDirectory| بگذارید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sara_B
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    39
    پست
    51

    نقل قول: مشکل و خطا در برقراری با Access با ConnectionString در Web.Config ؟

    البته من با Sql Server واستون توضیح دادم
    که با وجود مشکل تون در connection string برنامه تون هیچ فرقی نداره و سیستم خودش تشخیص می ده(چون شما فقط copy-paste می کنید و ASP خودش تنظیماتو انجام میده )

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611

    Question نقل قول: مشکل و خطا در برقراری با Access با ConnectionString در Web.Config ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    با سلام دوست من
    کد شما و نحوه استفادتون درسته اما کانکشن استرینگ شما باید به صورت زیر باشه
        <connectionStrings>
    <add name="FSDBConnectionString" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=|DataDirectory|\SiteDB.mdb" providerName="System.Data.OleDb"/>
    <add name="LoginConnectionString" connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=|DataDirectory|\ASPNetDB.mdb" providerName="System.Data.OleDb"/>
    </connectionStrings>
    نمشه آقا جون ، خطا میده :

    'H:\App_Data\Db1.mdb' is not a valid path.  Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.



    منظورتون از DataDirectory چیه ؟
    مطمئنا این نیست که آدرس فیزیکی رو کامل بنویسم ؟ اینطوری که نمیشه !

    باید آدرس virtual باشه .

    قبلا ها با Server.MapPath بدست می آوردیم ولی حالا میخواهیم تو فایل Web.Config بدست بیاوریم ...

    چیکار کنم ؟

    ممنون.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •