نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با datagridview دات نت بار

  1. #1

    مشکل با datagridview دات نت بار

    سلام به همه دوستان
    یه سوال داشتم جواب بدین ممنون میشم
    از کنترل های دات نت بار استفاده کردم تو برنامم ولی به یه مشکل بر خوردم .
    خود datagridview راست به چب میشه ولی scrollbarدیتا گرید چپ به راست می مونه
    باید چیکار کنم تا درست بشه ؟ اصلا درست میشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    scrollbarدیتا گرید چپ به راست می مونه
    اون که راست و چپ میره ... یا اون که بالا پایین میره

    اگه منظورت اون که بالا . پایین میره باشه خوب و قتی خاصیت Right to left رو Yes کنی scrollbar میره سمت چپ . که درستش همینه .

  3. #3

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    سلام ممنون از این که جواب دادین
    ولی منظور من Horizontal هستش . اونی که افقی
    یه نگاه به عکسی که اپلود کردم بنداز .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 123.JPG‏ (17.3 کیلوبایت, 107 دیدار)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    شما از کامپوننت خاصی استفاده می کنید ؟
    اگه اینطوره ببینید مقداری با نام Right to left Layout نداره ؟
    ولی وقتی Right to left رو Yes کنی درست میشه . ببین :

  5. #5

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    نقل قول نوشته شده توسط ALI TT مشاهده تاپیک
    شما از کامپوننت خاصی استفاده می کنید ؟
    اگه اینطوره ببینید مقداری با نام Right to left Layout نداره ؟
    ولی وقتی Right to left رو Yes کنی درست میشه . ببین :
    سلام ممنون از پاسختون
    من اون اول گفتم که از کامپوننت های دات نت بار استفاده میکنم و متاسفانه
    خاصیت Right to left Layout رو نداره ولی Right to left داره که scrollbar دیتا گرید ویو شبیه اون عکسی که اپلود کردم میشه.
    عکسی که خودتون کذاشنین خود کامپوننت دیتاگرید ویو visual studio
    که با اون اصلا مشکل ندارم.

    کسی تا حالا به همچین مشکلی بر نخورده؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadjavad : یک شنبه 26 آبان 1387 در 00:54 صبح

  6. #6

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    یعنی تا حالا کسی همچین مشکلی براش پیش نیومده؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    یه راهی بنظرم میرسه که یه خورده غیر اصولیه !!
    اگه خاصیت MultiSelect دیتا گریدت روی False ست شده باشه می تونی با دستور زیر Scrol بارت رو بکشی سمت راست .

    DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Selected = True

  8. #8

    نقل قول: مشکل با datagridview دات نت بار

    سلام دوست عزیز
    ممنون از جوابت ولی multiselect باید true باشه .
    ما که فعلا بی خیال این کامپوننت شدیم . از همون ابزار های بومی visual studio استفاده میکنیم ولی اگه دوستان راهی پیدا کردن یه نظر لطفی به این تاپیک داشته باشن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •