نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: محاسبه تاریخ

  1. #1

    Smile محاسبه تاریخ

    با سلام خدمت عزیزان
    یک تیبل دارم که در آن تاریخ ورود کالابه انبار وارد میشود
    حال میخواهم با گذشتن مثلا 10 روز از آن تاریخ وقتی روی آن کالا میروم یک پیام ظاهر شود مبنی بر اینکه نشان دهنده این باشد که این کالا 10 قبل وارد انبار شده است.
    در صورتی دوستان کد یا راه حلی دارند که بتوان گذشت 1 روز را با توجه به تاریخ وارده محاسبه نمود مرا راهنمایی نمایند.
    با تشکر و امتنان از همه دوستان.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,948

    نقل قول: محاسبه تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط shahram_s مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت عزیزان
    یک تیبل دارم که در آن تاریخ ورود کالابه انبار وارد میشود
    حال میخواهم با گذشتن مثلا 10 روز از آن تاریخ وقتی روی آن کالا میروم یک پیام ظاهر شود مبنی بر اینکه نشان دهنده این باشد که این کالا 10 قبل وارد انبار شده است.
    در صورتی دوستان کد یا راه حلی دارند که بتوان گذشت 1 روز را با توجه به تاریخ وارده محاسبه نمود مرا راهنمایی نمایند.
    با تشکر و امتنان از همه دوستان.
    دوست من اگر از تاريخ ميلادي استفاده ميكني شايد اين كد به دردت بخوره(در رويداد got focus فيلد مورد نظر از استفاده كن).
    If DateDiff("d",NOW, yourdate) > 10 Then
    MsgBox ("more than 10 days past ")
    End If
    ..........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: محاسبه تاریخ

    دوست عزیز اگر فیلد تاریخ شما از نوع Date/Time نباشد نیز می توانید با استفاده از توابع آقای آزادی این عمل را انجام دهید

  4. #4

    نقل قول: محاسبه تاریخ

    با تشکر از عزیزان
    فیلد من از نوع TEXT میباشد ‍ آیا از کد فوق میتوانم استفاده کنم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: محاسبه تاریخ

    باسلام
    بله ، همانگونه که گفتم با استفاده از توابع آقای آزادی و دیگر توابع می توان اینکار را انجام داد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: محاسبه تاریخ

    سلام
    دوست عزيز ببينيد شما چنانچه از تاريخ ميلادي استفاده مي كنيد راه حل مطلوب همونيه كه دوستمون amirzazadeh اشاره كردن و در صورتيكه از تاريخ شمسي با فرمت تكست استفاده مي كنيد مي تونيد از تابع Diff موجود در مجموعه ماجولهاي ارائه شده توسط آقاي آزادي ( موجود در لينك زير ) استفاده كنيد
    https://barnamenevis.org/showpo...69&postcount=1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •