نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش تاریخ و ساعت

  1. #1

    نمایش تاریخ و ساعت

    سلام به همه کاربران این انجمن
    آیا کسی میدونه که چـجوری میشه تاریخ و ساعت شمسی را در یک قسمت از صفحه سایت به نمایش درآورد ؟
    حتی کاربر ساعت و تاریخ کامپیوترش تنظیم هم نباشه ، ساعت و تاریخ درست در سایت به نمایش در بیاد.
    چشم براهم !!!

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: نمایش تاریخ و ساعت

    كافيه يك سورس يا يه DLL تاريخ شمسي رو داخل سايتت قرار بدي و بعد ازش استفاده كني!!!

    تو سايت بگردي پره!!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار aryaman
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    آریا
    پست
    57

    نقل قول: نمایش تاریخ و ساعت

    فکر کنم این بتونه کمکت کنه.

    protectedvoid Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Globalization.
    PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    //{0} = Year
    //{1} = Month
    //{2} = Day
    string strDate = "{0}/{1}/{2}";
    strDate =
    String.Format(strDate, pc.GetYear(DateTime.Now),pc.GetMonth(DateTime.Now), pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now)-1);
    Label1.Text = strDate;
    string strtime = "{0}:{1}:{2}";
    strtime =
    String.Format(strtime, pc.GetHour(DateTime.Now), pc.GetMinute(DateTime.Now), pc.GetSecond(DateTime.Now));
    Label2.Text = strtime;
    string strdate1 = "{0} {1} ,{2} {3}";
    string a=pc.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    int b=pc.GetMonth(DateTime.Now);
    string c=pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    string d = pc.GetDayOfWeek(DateTime.Now).ToString();
    string f = "0";
    string week1 = "0";
    switch (b)
    {
    case 1:
    f=
    "فروردین";
    break;
    case 2:
    f=
    "اردیبهشت";
    break;
    case 3:
    f=
    "خرداد";
    break;
    case 4:
    f=
    "تیر";
    break;
    case 5:
    f=
    "مرداد";
    break;
    case 6:
    f=
    "شهریور";
    break;
    case 7:
    f=
    "مهر";
    break;
    case 8:
    f=
    "آبان";
    break;
    case 9:
    f=
    "آذر";
    break;
    case 10:
    f=
    "دی";
    break;
    case 11:
    f=
    "بهمن";
    break;
    case 12:
    f =
    "اسفند";
    break;
    }

    switch (d)
    {
    case"Saturday":
    week1 =
    "شنبه";
    break;
    case"Sunday":
    week1 =
    "یکشنبه";
    break;
    case"Monday":
    week1 =
    "دوشنبه";
    break;
    case"Tuesday":
    week1 =
    "سه شنبه";
    break;
    case"Wednesday":
    week1 =
    "چهارشنبه";
    break;
    case"Thursday":
    week1 =
    "پنج شنبه";
    break;
    case"Friday":
    week1 =
    "جمعه";
    break;
    }
    strdate1 =
    String.Format(strdate1,a , week1, c,f);
    Label3.Text = strdate1;
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: نمایش تاریخ و ساعت

    توضيح بيشتر به راهنمايي آقاي aryaman :

    بايد اول فايل Persian Calendare.Dll رو دانلود كني! بعد از كد استفاده كني!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: نمایش تاریخ و ساعت

    PersianCalendar جز از دات نت 2 هست و در فضاي نام System.Globalization موجود ميباشد و احتياجي به هيچ كامپونت يا DLL براي دانلود نداره ....


    irantkd با خيال راحت و بدون دانلود هيچ DLL از كد دوست عزيز aryaman استفاده كن . البته قبلاً دوست عزيز آقاي مهدي فراهاني در سايت يه كامپونت خوب براي استفاده آسان از PersianCalendar درست كرده بود كه همراه با سورس در سايت موجود است با جستجو پيدا ميكني

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: نمایش تاریخ و ساعت

    دوستان توجه داشته باشند

    اکثر سرورهایی که ما از آنها استفاده میکنیم ، در آمریکا و کانادا هستند.

    و دارای اختلاف زمانی با آنها می باشیم.

    در نتیجه ابتدا باید این اختلاف را برطرف کنید سپس از آن استفاده کنید :
    به عنوان مثال کد بالا رو باید اصلاح کنید :


    DateTime curDate = DateTime.Now.AddHours(9).AddMinutes(27);
    string strtime = "{0}:{1}:{2}";
    strtime = String.Format(strtime, pc.GetHour(curDate), pc.GetMinute(curDate), pc.GetSecond(curDate));
    .
    .
    .


    یا به عبارتی دیگر ....

    ما تقریباً 9 ساعت و 27 دقیقه جلوتر از اونهائیم .

    البته این کار رو با تابع UniversalTime هم میشه انجام داد ولی از اونجائی که ایران قانون زمانی خاصی نداره ( خودتون که در جریانید (: )
    نمیشه به اون اعتماد کرد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •