نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

  1. #1

    Question نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

    سلام دوستان
    من مشكلي دارم كه نمي دونم مي شه راحت حلش كرد يا نه
    تصور كنيد من دو زمان دارم كه يكي شروع و ديگري پايان كاري را نشان ميدهند من اسم اين ها رو TimeS1 و TimeE1 مي زارم و دو زمان ديگه به همين ترتيب دارم TimeS2 و TimeE2 حالا مي خوام ببينم TimeS1 و TimeE1 چقدر بين TimeS2 و TimeٍE2 قرار گر فته اند
    مثلا ممكن است كه TimeS1 كوچكتر از TimeS2 باشد و TimeE1 نيز از TimeE2 كوچكتر باشد در اين حالت بايد TimeS2 را از TimeE1 كم كرد تا اين اختلاف به دست آيد و به همين ترتيب براي حالات ديگر ... ولي مي خوام ببينم آيا راهي راحتر به غير از نوشتن اين IF و Else ها هست يا نه؟
    ممنون مي شم اگر نظر بديد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

    من نمی دونم دوستان راه حل بهتری دارند یا نه ولی باید ساعت رو جدا دقیقه رو جدا ثانیه رو جدا به دست بیاری و سپس از هم کمشون کنی
    بای

  3. #3

    نقل قول: نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    من نمی دونم دوستان راه حل بهتری دارند یا نه ولی باید ساعت رو جدا دقیقه رو جدا ثانیه رو جدا به دست بیاری و سپس از هم کمشون کنی
    بای
    نه اصلا نيازي به اين كار نيست با استفاده از كلاس TimeSpan و كم كردن DateTime ها (منظورم داده هاي نوع DateTime است) از هم به راحتي مي شه اختلاف زماني رو به دست آورد و مشكل من به دست آوردن اختلاف زماني نيست بلكه مي خوام در واقع بازه ها رو مشخص كنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

    می شه بیشتر توضیح بدی؟
    بای

  5. #5

    نقل قول: نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    می شه بیشتر توضیح بدی؟
    بای
    وقتي شما دو داده از نوع DateTime رو از هم كم مي كنين حاصل در نوع داده ي TimeSpan قرار ميگيره. اين كلاس مي تونه به شما تعداد اختلاف ساعات دقايق ثانيه حتي روز و ... رو كه حاصل تفريق دو DateTime هست بگه بنابراين براي به دست آوردن اختلاف نيازي به تبديل و يا كم كردن جداي دقايق و ساعت ها و غيره نيست
    مشكل من اين هست كه مي خوام بينم غير از نوشتن دستورات If و esle آيا راهي هست كه بتونه بگه آغاز و پايان يك كار چه ميزان(چند ساعت و دقيقه) با آغاز و پايان كار ديگه تداخل داشته

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: نحوه محاسبه اختلاف زمان در نوع داده DateTime

    در تکمیل تاپیک دوستمون .....

    DateTime TimeS1 = DateTime.Now;

    // Do Somthing

    DateTime TimeE1 = DateTime.Now;

    TimeSpan diff1 = TimeE1.Subtract(TimeS1);
    .
    .
    .

    DateTime TimeS2 = DateTime.Now;

    // Do Somthing

    DateTime TimeE2 = DateTime.Now;

    TimeSpan diff2 = TimeE2.Subtract(TimeS2);



    و در پایان اختلافات رو بررسی کن .

    البته بعید میدونم تو این کار از if و else استفاده نکنی !!!


    مثال : لینک
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa_sgh : جمعه 18 مرداد 1387 در 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •