نمایش نتایج 1 تا 40 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مسیری که گفتید برای من وجود نداره.چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c
    اماده کرد؟
    شاید آدرس بسته به نسخه از ویژوال استدیوی که نصب هست بر روی کامپیوتر شما فرق کند.
    اگر ویژوال استدیو پروفشنال 2008 نصب شده باشد دنبال Visual Studio 2008 Command Prompt بگردید.

  2. #2

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    شاید آدرس بسته به نسخه از ویژوال استدیوی که نصب هست بر روی کامپیوتر شما فرق کند.
    اگر ویژوال استدیو پروفشنال 2008 نصب شده باشد دنبال Visual Studio 2008 Command Prompt بگردید.

    من از Microsoft Visual C++‎ 6.0 استفاده میکنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    من از Microsoft Visual C++‎ 6.0 استفاده میکنم.
    این کامپایلر که مال 8-9 سال پیش هست ،چرا نسخه اکسپرس VC++‎2088
    را دانلود نمی کنید که با آن کار کنید؟

  4. #4

    Smile نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام ، بنظر من برای افراد چه مبتدی ، چه حرفه ای کامپایلر Borland C++‎ 5.02

    مناسبترین و شاید بهترین کامپایلر ، در این زمینه باشه !!! بدلیل کامپایل ساده کدها ،

    کار کردن راحت ، کتابخانه نرم افزاری قوی و ....

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار giootin_tiz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    69

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    جدید ترین بورلند نسخه چنده تو شهر ما گیر نمیاد حتما باید دانلود کنم لطف کنید اگه لینکی دارید بگید
    بورلند من5.5

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    تقاضای کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس

    سلام
    من خیلی گشتم ولی کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس رو پیدا نکردم از دوستان اگه کسی داره لطف کنه ممنون میشم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: تقاضای کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط safa.net مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی گشتم ولی کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس رو پیدا نکردم از دوستان اگه کسی داره لطف کنه ممنون میشم.

    از اینجا دانلود کنید
    کامپایلر تحت داس که روی ویندوز 7 اجرا میشه

  8. #8

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام کامپایلر من codeblocks . وقتی کلاس تعریف میکنم مثلا کلاس Acount این خطا رو میده: C:\Users\Milad\Desktop\test\src\Acount.cpp|1|error : Acount.h: No such file or directory|
    علت چیه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •