نمایش نتایج 1 تا 40 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_m مشاهده تاپیک
    درود دوستان
    من هر چی توی سایت سرچ کردم و سایتهای خارجی رو هم سر زدم کامپایلر خوبی برای زبان c پیدا نکردم اگر ممکن هست یک لینک دانلود برای کامپایلر این زبان(محبوب ترین کامپایلر) به من بدید سپاسگزار میشومدر ضمن من اگر به جای مدیران این بخش بودم کامپایلرهای این زبان رو به صورت موضوع مهم در میاوردم تا کاربران مشکلی از این بابت نداشته باشند
    کلا 2 تا کامپایلر مهم برای c و C++‎ هست
    gcc بیشتر برای سیستم عاملهای یونکیس بیس یا شبیه یونیکس هر چند در ویندوز هم کار می کند
    و Visual C++‎ که نسخه رایگانش ویژوال سی ++ 2008 اکسپرس که برای محیطهای برنامه نویسی ویندوز هست که می توانید رایگان دانلود کنید.

    فقط یک مشکلی هست که دوستان نحوه استفاده از IDE و یا خودد کامپایلر را بلد نیستند و سختشان هست
    برای gcc در لینوکس یا ویندوز فایل برنامه را با هر ادیتوری که بلد هستید مثل vi یا pico یا هر ادیتور دیگر یا نوت پد خود ویندوز ایجاد می کنید و با دستور زیر کامپایل می کنید
    gcc -o yoursource.c yourprogram
    و برای VC++‎ از منوی
    All Program -->microsoft Visual --> visual Studio tools --> visual Studio command prompmt را اجرا کرده و در آنجا با دستور
    cl yourprogram.c
    برنامه خودتان را کامپایل می کنید.

  2. #2

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    کلا 2 تا کامپایلر مهم برای c و C++‎ هست
    gcc بیشتر برای سیستم عاملهای یونکیس بیس یا شبیه یونیکس هر چند در ویندوز هم کار می کند
    و Visual C++‎ که نسخه رایگانش ویژوال سی ++ 2008 اکسپرس که برای محیطهای برنامه نویسی ویندوز هست که می توانید رایگان دانلود کنید.

    فقط یک مشکلی هست که دوستان نحوه استفاده از IDE و یا خودد کامپایلر را بلد نیستند و سختشان هست
    برای gcc در لینوکس یا ویندوز فایل برنامه را با هر ادیتوری که بلد هستید مثل vi یا pico یا هر ادیتور دیگر یا نوت پد خود ویندوز ایجاد می کنید و با دستور زیر کامپایل می کنید
    gcc -o yoursource.c yourprogram
    و برای VC++‎ از منوی
    All Program -->microsoft Visual --> visual Studio tools --> visual Studio command prompmt را اجرا کرده و در آنجا با دستور
    cl yourprogram.c
    برنامه خودتان را کامپایل می کنید.
    دوست عزیز مسیری که گفتید برای من وجود نداره.چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c
    اماده کرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مسیری که گفتید برای من وجود نداره.چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c
    اماده کرد؟
    شاید آدرس بسته به نسخه از ویژوال استدیوی که نصب هست بر روی کامپیوتر شما فرق کند.
    اگر ویژوال استدیو پروفشنال 2008 نصب شده باشد دنبال Visual Studio 2008 Command Prompt بگردید.

  4. #4

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    شاید آدرس بسته به نسخه از ویژوال استدیوی که نصب هست بر روی کامپیوتر شما فرق کند.
    اگر ویژوال استدیو پروفشنال 2008 نصب شده باشد دنبال Visual Studio 2008 Command Prompt بگردید.

    من از Microsoft Visual C++‎ 6.0 استفاده میکنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    من از Microsoft Visual C++‎ 6.0 استفاده میکنم.
    این کامپایلر که مال 8-9 سال پیش هست ،چرا نسخه اکسپرس VC++‎2088
    را دانلود نمی کنید که با آن کار کنید؟

  6. #6

    Smile نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام ، بنظر من برای افراد چه مبتدی ، چه حرفه ای کامپایلر Borland C++‎ 5.02

    مناسبترین و شاید بهترین کامپایلر ، در این زمینه باشه !!! بدلیل کامپایل ساده کدها ،

    کار کردن راحت ، کتابخانه نرم افزاری قوی و ....

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار giootin_tiz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    69

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    جدید ترین بورلند نسخه چنده تو شهر ما گیر نمیاد حتما باید دانلود کنم لطف کنید اگه لینکی دارید بگید
    بورلند من5.5

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    تقاضای کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس

    سلام
    من خیلی گشتم ولی کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس رو پیدا نکردم از دوستان اگه کسی داره لطف کنه ممنون میشم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: تقاضای کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط safa.net مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی گشتم ولی کامپایلر تحت داس سی پلاس پلاس رو پیدا نکردم از دوستان اگه کسی داره لطف کنه ممنون میشم.

    از اینجا دانلود کنید
    کامپایلر تحت داس که روی ویندوز 7 اجرا میشه

  10. #10

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام کامپایلر من codeblocks . وقتی کلاس تعریف میکنم مثلا کلاس Acount این خطا رو میده: C:\Users\Milad\Desktop\test\src\Acount.cpp|1|error : Acount.h: No such file or directory|
    علت چیه ؟

  11. #11

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c اماده کرد؟
    ابتدا یک پروژه win32 console خالی بسازید.

    - اگر از VC++‎6 استفاده می کنید:

    از منوی project به setting بروید، به C/C++‎ tab بروید و در Project Options textbox برای کامپایل به زبان سی TC/ را اضافه کنید. دقت کنید configuration بر روی all باشد یعنی برای هر دوی release و debug.

    حال فایل هایی با پسوند c. بسازید و کد C خود را بنویسید و کامپایل کنید.
    نکته: با سایر پسوند ها نیز به زبان C کامپایل می شود.

    - در VC++‎2003 یا 2005 یا 2008 به این شکل:

    از منوی project به properties بروید، در C/C++‎ به قسمت advanced بروید و در compile As گزینه Compile as C Code /TC را انتخاب کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    ابتدا یک پروژه win32 console خالی بسازید.

    - اگر از VC++‎6 استفاده می کنید:

    از منوی project به setting بروید، به C/C++‎ tab بروید و در Project Options textbox برای کامپایل به زبان سی TC/ را اضافه کنید. دقت کنید configuration بر روی all باشد یعنی برای هر دوی release و debug.

    حال فایل هایی با پسوند c. بسازید و کد C خود را بنویسید و کامپایل کنید.
    نکته: با سایر پسوند ها نیز به زبان C کامپایل می شود.

    - در VC++‎2003 یا 2005 یا 2008 به این شکل:

    از منوی project به properties بروید، در C/C++‎ به قسمت advanced بروید و در compile As گزینه Compile as C Code /TC را انتخاب کنید.
    من از این روش استفاده می کنم
    1- notepad++ را باز می کنم کدم را توش می نویسم ، شما می توانید در همان notepad ویندوز همی بنویسید.
    2- از استارت منو ، منوی ویژوال استدیو را باز می کنم در آن منوی ویژوال استدیو تولز را باز می کنم ویژوال استدیو کامند پرومت را اجرا می کنم
    3- با دستور CL برنامه خودم را کامپایل می کنم

    تو این شکل می توانید ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    من از این روش استفاده می کنم
    1- notepad++ را باز می کنم کدم را توش می نویسم ، شما می توانید در همان notepad ویندوز همی بنویسید.
    2- از استارت منو ، منوی ویژوال استدیو را باز می کنم در آن منوی ویژوال استدیو تولز را باز می کنم ویژوال استدیو کامند پرومت را اجرا می کنم
    3- با دستور CL برنامه خودم را کامپایل می کنم

    تو این شکل می توانید ببینید
    دوست گرامي ;

    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    دوست گرامي ;

    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟
    cl کامپایلر vC++‎ هست.

  15. #15

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    دوست گرامي ;

    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟
    نظر شخصی بنده این هستش که بهتره از gcc استفاده بشه؛
    و اما cl شما میتونید با استفاده از دستور زیر فایل C یا C++‎‎ خودتون رو کامپایل کنید:
    Microsoft C/C++‎ optimizing compiler

    cl "C:\your_file.c" 

    یا با این command میتونید فایل DLL تولید کنید:
    cl  /LD "C:\your_file.c" 


    GCC

    کامپایل کردن فایل C یا C++‎:
    gcc -Wall -o output.exe C:\output.c

  16. #16

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    ابتدا یک پروژه win32 console خالی بسازید.

    - اگر از VC++‎6 استفاده می کنید:

    از منوی project به setting بروید، به C/C++‎ tab بروید و در Project Options textbox برای کامپایل به زبان سی TC/ را اضافه کنید. دقت کنید configuration بر روی all باشد یعنی برای هر دوی release و debug.

    حال فایل هایی با پسوند c. بسازید و کد C خود را بنویسید و کامپایل کنید.
    نکته: با سایر پسوند ها نیز به زبان C کامپایل می شود.

    - در VC++‎2003 یا 2005 یا 2008 به این شکل:

    از منوی project به properties بروید، در C/C++‎ به قسمت advanced بروید و در compile As گزینه Compile as C Code /TC را انتخاب کنید.
    با سلام

    من از visual studio.net 2008 استفاده ميكنم و بعد از انجام روشي كه شما گفتيد در هنگام كامپايل اخطار زير به من نشون داده ميشه
    Error 1 fatal error C1853: 'Debug\C.pch' precompiled header file is from a previous version of the compiler, or the precompiled header is C++‎ and you are using it from C (or vice versa) c:\documents and settings\User\my documents\visual studio 2008\projects\c\c\c.cpp 1 C

  17. #17

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    با سلام

    من از visual studio.net 2008 استفاده ميكنم و بعد از انجام روشي كه شما گفتيد در هنگام كامپايل اخطار زير به من نشون داده ميشه
    Error 1 fatal error C1853: 'Debug\C.pch' precompiled header file is from a previous version of the compiler, or the precompiled header is C++‎ and you are using it from C (or vice versa) c:\documents and settings\User\my documents\visual studio 2008\projects\c\c\c.cpp 1 C
    برای این که از خطا جلوگیری کنید برای محکم کاری پسوند را از .cpp به .c تغییر دهید،
    سپس قبل از ادامه کامپایل ابتدا به منوی build رفته و clean solution کنید تا فایل های قبلی ساخته شده شما ابتدا پاک شوند.


    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟
    Cl ابزاری برای کنترل کامپایلر و لینکر C و ++C مایکروسافت هست، که شما در محیط IDE می توانید با اضافه کردن دستورات آن به تنظیمات هر فایل، آن را به صورت دلخواه و متفاوت از سایر فایل ها کامپایل کنید. (custom build)
    و یا می توانید از طریق command line و بدون IDE با نوشتن دستورات، پروژه خود را کامپایل کنید.

    تا زمانی که محیط راحت IDE در دسترس شماست و شما هم بر روی آن تسلط پیدا نکرده اید نیازی نیست با آن کار کنید.
    توجه کنید که همه امکانات آن در تنظیمات properties پروژه محیط IDE شما وجود دارد و قابل تغییر.

    برای مثال در command prompt visual studio با دستور زیر هر دو فایل به c کامپایل می شوند:

    CL File1.C /TcFile2.cpp

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    Cl ابزاری برای کنترل کامپایلر و لینکر C و ++C مایکروسافت هست، که شما در محیط IDE می توانید با اضافه کردن دستورات آن به تنظیمات هر فایل، آن را به صورت دلخواه و متفاوت از سایر فایل ها کامپایل کنید. (custom build)
    و یا می توانید از طریق command line و بدون IDE با نوشتن دستورات، پروژه خود را کامپایل کنید.

    تا زمانی که محیط راحت IDE در دسترس شماست و شما هم بر روی آن تسلط پیدا نکرده اید نیازی نیست با آن کار کنید.
    توجه کنید که همه امکانات آن در تنظیمات properties پروژه محیط IDE شما وجود دارد و قابل تغییر.

    برای مثال در command prompt visual studio با دستور زیر هر دو فایل به c کامپایل می شوند:

    CL File1.C /TcFile2.cpp
    CL ابزاری برای کنترل کامپایلر نیست ، بلکه خود کامپایلر هست. که سوئیچ های زیادی هم داره.
    اکثر دوستان اینجا برای برنامه هایی که می نویسند احتیاج به IDE ندارند ، برنامه ها در حد تمرین های کتابهای آموزش C/C++‎ هست.استفاده از IDE باعث میشه که خیلیها همون اول از پیچیدگیهای IDE وحشت کنند .
    من دوستانی را دیدم که وقتی بار اول می خواستند در محیط لینوکس برنامه بنویسند دنبال IDE بودند و وقتی اسم کامپایلر C/C++‎ می آید آنرا با IDE اشتباه می گیرند.

  19. #19

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    CL ابزاری برای کنترل کامپایلر نیست ، بلکه خود کامپایلر هست. که سوئیچ های زیادی هم داره.
    من معمولا برای تعاریف، از منابع معتبر استفاده می کنم و آن تعریف را به همان شکل گفته شده فقط ترجمه می کنم تا در صورت نیاز به منبع اصلی ارجاع دهم، حال درست یا غلط با سازنده اصلی. visual studio از کامپایلرهای مختلفی تشکیل شده است.

    در مورد Cl.exe به تعریف مایکروسافت:(هر چند که در برخی موارد از عبارت "کامپایلر cl.exe" نیز استفاده شده است)

    cl.exe is a tool that controls the Microsoft C and C++‎ compilers and linker. cl.exe can be run only on operating systems that support Microsoft Visual Studio.

    لینک آن در سایت مایکروسافت

    من براي امتحان روشهاي گفته شده توسط دوستان براي انتخاب يك محيط برنامه نويسي به زبان C و شروع به يادگيري از قطعه كد زير استفاده ميكنم ;
    ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم
    اگر مطالب ذکر شده در پست های قبل را با دقت مطالعه کنید حتما به جواب می رسید.
    در پست های قبلی گفتم که یک پروژه خالی (empty) بسازید، در هنگام ساخت new project این گزینه وجود دارد. اگر از فایلی استفاده نمی کنید نباید در solution explorer وجود داشته باشند.

    نمونه ساده شما را به صورت zip شده و آماده برای C ضمیمه کردم.(در vc2005 و قابل اجرا در vc2008)
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    CL ابزاری برای کنترل کامپایلر نیست ، بلکه خود کامپایلر هست. که سوئیچ های زیادی هم داره.
    اکثر دوستان اینجا برای برنامه هایی که می نویسند احتیاج به IDE ندارند ، برنامه ها در حد تمرین های کتابهای آموزش C/C++‎ هست.استفاده از IDE باعث میشه که خیلیها همون اول از پیچیدگیهای IDE وحشت کنند .
    من دوستانی را دیدم که وقتی بار اول می خواستند در محیط لینوکس برنامه بنویسند دنبال IDE بودند و وقتی اسم کامپایلر C/C++‎ می آید آنرا با IDE اشتباه می گیرند.
    کاملا مخالفم، برعکس، IDE برای آسان شدن کامپایل کردن و راحتتر پیدا کردن خطا های نحوی ساخته میشه. همچنین میشه از قابلیت ایجاد خودکار کد توسط IDE استفاده کرد که کار رو خیلی راحت می کنه.

  21. #21

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    برای این که از خطا جلوگیری کنید برای محکم کاری پسوند را از .cpp به .c تغییر دهید،
    سپس قبل از ادامه کامپایل ابتدا به منوی build رفته و clean solution کنید تا فایل های قبلی ساخته شده شما ابتدا پاک شوند.




    Cl ابزاری برای کنترل کامپایلر و لینکر C و ++C مایکروسافت هست، که شما در محیط IDE می توانید با اضافه کردن دستورات آن به تنظیمات هر فایل، آن را به صورت دلخواه و متفاوت از سایر فایل ها کامپایل کنید. (custom build)
    و یا می توانید از طریق command line و بدون IDE با نوشتن دستورات، پروژه خود را کامپایل کنید.

    تا زمانی که محیط راحت IDE در دسترس شماست و شما هم بر روی آن تسلط پیدا نکرده اید نیازی نیست با آن کار کنید.
    توجه کنید که همه امکانات آن در تنظیمات properties پروژه محیط IDE شما وجود دارد و قابل تغییر.

    برای مثال در command prompt visual studio با دستور زیر هر دو فایل به c کامپایل می شوند:

    CL File1.C /TcFile2.cpp

    آيا اين حرف شما به اين معناست كه حتي با يك اديتور متن ساده هم ميتوان اقدام به نوشتن كد كرد و با اين دستور آنرا كامپايل نمود؟پس تكليف فايلهاي سرايند چه ميشود؟

    من براي امتحان روشهاي گفته شده توسط دوستان براي انتخاب يك محيط برنامه نويسي به زبان C و شروع به يادگيري از قطعه كد زير استفاده ميكنم ;

    #include<stdio.h>

    int main()
    {
    printf("messages");
    return 0;
    }


    (اولين مثال كتاب "قمي" در مورد توابع!)


    ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم

    Error 1 fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? 

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    آيا اين حرف شما به اين معناست كه حتي با يك اديتور متن ساده هم ميتوان اقدام به نوشتن كد كرد و با اين دستور آنرا كامپايل نمود؟پس تكليف فايلهاي سرايند چه ميشود؟

    من براي امتحان روشهاي گفته شده توسط دوستان براي انتخاب يك محيط برنامه نويسي به زبان C و شروع به يادگيري از قطعه كد زير استفاده ميكنم ;

    #include<stdio.h>

    int main()
    {
    printf("messages");
    return 0;
    }


    (اولين مثال كتاب "قمي" در مورد توابع!)


    ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم

    Error 1 fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? 
    احتمالا چون با IDE پروژه خودتان را ایجاد کردید و سپس فایل stdafx.h که IDe می سازه از پروژه حذف کردید.

    در حقیقیت چیزی که مهم هست همان کامپایلر هست که در vC++‎ با فایل CL.exe می توان اجرا کرد.
    شما فقط یک فایل ساده متنی می خواهید که می توانید با هر ادیتوری درست کنید ، notepad و دستور edit در کامند پرومت و.... IDE در حقیقت یک ادیتور ویژه با ابزار خاص برای یک زبان برنامه نویسی هست.

  23. #23

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به دوستان عزیز
    من ++ turbo c رو دانلود کردم اصلا نمیدونم چه طور باید نصب کرد کمکم کنید لطفا
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •