نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نشان دادن فایل های hidden سیستم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نشان دادن فایل های hidden سیستم

    با سلام خدمت اساتید محترم
    می خواستم ببینم آیا میشه یه برنامه ای نوشت که بتونه فایل های hiddenشده سیستم رو نشون بده و یا برعکس؟؟؟؟؟؟
    به نظر من این کار شدنی است ولی نمی دونم چطور براش کد بنویسم از دوستان عزیز اگر کسی هست که بتونه کمکم کنه ممنون میشم.......

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: نشان دادن فایل های hidden سیستم

    سلام
    در اصل در برنامه نویسی فایل مخفی و غیر مخفی فرقی ندارند، هیچ فرقی
    اینها فقط خصوصیت هستند
    شما میتوانید با دستورات زیر لیست فایلها و پوشه ها را به دست آورید
    System.IO.Directory.GetFiles
    System.IO.Directory.GetDirectories
    اگر هم خواستید بر اساس خواص فایل تصمیمی بگیرید، کافی است از دستور زیر استفاده کنید
    System.IO.File.GetAttributes

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: نشان دادن فایل های hidden سیستم

    فکر کنم منظورشون اینه که فایلها رو Show یا Hidden کنن

    درسته ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: نشان دادن فایل های hidden سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط ALI TT مشاهده تاپیک
    فکر کنم منظورشون اینه که فایلها رو Show یا Hidden کنن

    درسته ؟
    کاملاً درسته برای این کار باید چکار کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: نشان دادن فایل های hidden سیستم

    با سلام

    Dim f AsNew IO.FileInfo("c:\a.txt")
    f.Attributes = IO.FileAttributes.Hidden

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: نشان دادن فایل های hidden سیستم

    خب حالا میخوام یه دکمه بزارم که مسیر زیر رو برام انجام بده
    Tools->folderoptions->viwe->do not show hidden files and folders

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •