نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به داده های یک UserControl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    دسترسی به داده های یک UserControl

    با سلام
    من یک usercontrolساختم که داخل 3 تا تکس باکس هست که از طریق یک مقدار در صفحه وبم باید پربشه و همچنین موقعی که کاربر کلید ذخیره را زد مقدار داخل تکس باکس را از داخل آن Fetchکنم.
    یک کلاس getو set به شکل زیر برای یوزر کنترل نوشتم:

    public int CurrentTime
    {

    get
    {
    try
    {
    return (Convert.ToInt32(THour.Text.Trim()));
    }
    catch
    {
    return -1;
    }
    }
    set
    {
    THour.Text=value.ToString();
    }
    }

    حالا وقتی این یوزرکنترل را در صفحه وبم اضافه میکنم و صداش میزنم در صفحه وبم شناخته نمیشه.مثلا Show1اسمش است.ولی در لیستم نمیاد.
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به داده های یک UserControl

    Public Property CurrentHour() As Integer
    Get
    Return CInt(THour.Text.Trim)
    End Get
    Set(ByVal value As Integer)
    THour.Text = value.ToString
    End Set
    End Property

    کاربر عزیز شما برای کنترل خود میتوانید سه Property مانند بالا ایجاد کنید سپس بعد از قراردادن UserControl در صفحه دلخواه میتوانید از تابعهای Set,Get آن استفاده کنید.
    Show1.CurrentHour مقدار داده ای را که کاربر در thour نوشته برای شما بر میگرداند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    نقل قول: دسترسی به داده های یک UserControl

    با سلام
    دوست عزیز ممنون از توجهتون...اما اگر بیشتر دقت میکردید میدید که مشکل من دقیقا موقع صدا زدن یوزر کنترل است.این Show1که شما نوشتید در صفحه من جواب نمیده.یعنی من دربخش دیزاین این کنترل را درگ کرده ام.رجیستر هم شده است.اما این آی دی در صفحه Behindشناخته نمیشود....منظورمو رسوندم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: دسترسی به داده های یک UserControl

    بعد از Drag کردن کنترل در صفحه، مثلا UC شما یه نام Show هست و به شی Show1 تبدیل شده و اضافه میشه و حالا شما در Code Behind دسترسی به Show1 نداری؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    نقل قول: دسترسی به داده های یک UserControl

    دقیقا-مشکلم هم همین است.در CodeBehindبه آن دسترسی ندارم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: دسترسی به داده های یک UserControl

    من فکر میکنم که این علتش یکسری از مشکلات غیر معمول که توی پروژه ات پیش اومده، بهتره که یکبار با یک پروژه جدید UC رو تست بکنی و ببینی که نتیجه چی میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •