نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل کم شدن session time out

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    مشکل کم شدن session time out

    دوستان سلام
    من روی یک شبکه اینترانت کار میکنم.روی سرور خاصیت timeoutرا برای sessionها مثلا یک ساعت تعریف میکنیم.اما حداکثر 5دقیقه طول میکشد و sessionها پاک میشوند و این باعث شده که برنامه هایی که تحت این شبکه با sessionکار میکنند و userهای زیادی هم دارند دچار اشکال شوند.از طریق سورس این برنامه ها هم timeoutرا برای sessionتغییر دادیم باز نشد.یک frameمخفی در صفحه قرار دادیم که به صورت خودکار refresh میشد و timeoutرا بیشتر میکرد.بازم نشد.خلاصه هر کاری که به ذهنمون میرسیده کردیم.ولی ........فکر کنم ذهنمون مشکل داره :D
    در هر صورت کسی میدونه چیکار باید بکنیم؟ :roll:

  2. #2
    اگر با php کار می کنید می توانید مقدار پیش فرض را در php.ini تغییر دهید و یا از توابع

    session_cache_expire()
    session_cache_limiter()

    برای دیدن مقدار حال و مقدار دهی استفاده کنید.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

تاپیک های مشابه

  1. اینتراوب و session time out
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 19:57 عصر
  2. خطای Time out در دلفی چیست؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1385, 14:10 عصر
  3. TimeOut کردن یک Session خاص نه تمام Session های بکار رفته؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:16 صبح
  4. اضافه و کم کردن از زمان (Time )؟
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 06:41 صبح
  5. تفاوت session و cooki-less session
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •