نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

  1. #1

    دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    چطور میشه به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication دسترسی پیدا کرد؟
    به عنوان مثال در فرمی با نامA یک ListBox دارم با زدن یک دکمه فرمی با نام B باز میشه ،میخوام با توجه به موارد انتخابی در فرم B با زدن یک دکمه پنجره بسته شده و Listbox پر بشه ،اینکار رو حتما میخوام در فرم B انجام بدم و مشکل من در دسترسی به کنترل Listbox هست
    اگه اینکار عملیه ممنونمیشم دوستان راهنمایی کنند.
    (در Winapp اینکار به سادگی امکانپذیره)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    از كد زير مي توني تو صفحه دوم استفاده كني:
    Control2.value=page.request("control1.value") 'It Is Sample

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    ممکنه بیشتر توضیح بدین،منظور از Control1 و Control2 چیه؟
    من میخوام ListBox ی که در فرم A هست در فرم B پر بشه

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    از كد زير مي توني تو صفحه دوم استفاده كني:
    Control2.value=page.request("control1.value") 'It Is Sample
    من متوجه توضیح تون نشدم.کسی از دوستان می تونه بهتر توضیح بده!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    كافيه كه شما تو action فرم دوم اسم فرم اول را بنويسيد و اطلاعات صفحه دوم به صفحه اول پست ميشود

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    می خوام از مقادیر وارد شده در چند text box در یک صفحه ی دیگه استفاده کنم .ولی نمی خوام مثل روش QueryString ، علاوه بر اینکه مقادیر رو انتقال می ده ، کاربر رو به صفحه ای که می خواهیم از این مقادیر استفاده کنیم فر ستاده بشه؟
    به نظر شما بهترین روش چیه؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله minoooooo : یک شنبه 02 تیر 1387 در 23:38 عصر

  7. #7

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    دوستان لطفا یه راه حلی بگین!!
    من هر چی search کردم به نتیجه نرسیدم !!

  8. #8
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    تو صفحه اول چندتا TextBox و يا Button بساز! چون فقط همين دوتا مقاديرشون پست مي شه! (به نقل از سايت مايكروسافت)
    بعد تو صفحه دوم، تو قسمت Page_Load كد زير رو تايپ كن:

    Label1.Text = Request.Form("TextBox1")
    Label2.Text = Request.Form("Button1")
    Label3.Text=Request.Form("TextBox2")


    ليبل ها رو بايد تو صفحه دوم تعريف كني!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  9. #9

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    منظورتون اینه که فقط توی صفحه ی اول تو صفحه ی aspx ، چند تا textbox ای که میخوام مقادیرشون منتقل بشه بذارم و بعد تو صفحه دوم، تو قسمت Page_Load کدی که گفتین را بنویسم .
    اگه منظورتون اینه error می ده !!
    من می خوام توی صفحه ی اول علاوه بر textbox ، یک button هم باشه که با کلیک بر روی button مقادیر textbox ها به صفحه دوم منتقل بشه بدون اینکه به صفحه ی دوم منتقل بشم !

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    یه مطالعه در مورد روش cross-page انجام بدین. شاید این روش به دردتون بخوره. می تونین به راحتی به تمام کنترل های یک فرم در فرم دیگر دسترسی پیدا کنین

  11. #11

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل در یک فرم از طریق فرم دیگر در webapplication

    باید تو صفحه A یه سری متغیره public که می خواهی مقادیرش رو تو صفحه B ازشون استفاده کنی.
    بعد تو صفحه B تگ هدر <% "pageprevious = "A.aspx %> رو اضافه کن.
    بعد تو فرم جدیدت یه property به فرمت اضافه میشه به نامه Previouspage که با استفاده از اون می تونی به متغیر های public صفحه A دسترسی داشته باشی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •