نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: exception:com.mysql.jdbc.Driver

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    Tick exception:com.mysql.jdbc.Driver

    سلام دوستان من میخواهم با my sql ارتباط برقرار کنم تنظیماتم هم به قرار زیر است اما هنگام اتصال خط com.mysql.jdbc.Driver را میده

    final String url = "jdbc:mysql://localhost:3306/";
    final String dbName = "Test1";
    final String driverName = "com.mysql.jdbc.Driver";
    final String userName = "root";
    final String pas = "admin";
    public int maxrecord()
    {
    try
    {
    Class.forName(driverName).newInstance();
    java.sql.Connection con = DriverManager.getConnection(url+dbName,userName,pa s);
    java.sql.Statement st = con.createStatement();
    ResultSet rs = st.executeQuery("SELECT MAX(IDNumber) FROM Test1.specification");
    rs.next();
    int max = rs.getInt("1");
    max++;
    return max;
    }
    catch (Exception e)
    {
    jTextField10.setText(e.getMessage());
    return 124;
    }
    }







    به نظرم همه چیز را درست تنظیم کردم .

  2. #2

    نقل قول: exception:com.mysql.jdbc.Driver

    دوست عزیز :
    چنانچه Stack Traceرو بزارید بهتر میتونم کمکنون کنم.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    26

    نقل قول: exception:com.mysql.jdbc.Driver

    دوست عزیز آیا jar فایل درایور mysql را به پروژه ات اضافه کردی؟
    :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    نقل قول: exception:com.mysql.jdbc.Driver

    دوستان جواب را پیدا کردم.
    من از netBeans استفاده می کنم
    1- بر روی پروژه کلیک راست کرده و Properties را انتخاب میکنید
    2- در پنجره باز شده Properties در پنل چپ library را انتخاب میکنید
    3- در پنل راست compile را انتخاب می کنید
    4- روی دکمه add کلیک میکنید و فایل mysql-connector-java-0000.jar که دانلود کرده اید انتخاب میکنید
    5 بعد دکمه OK را زده و بعد پروژه را RUN یا Compile میکنید

    منبع : http://forum.java.sun.com

  5. #5

    نقل قول: exception:com.mysql.jdbc.Driver

    سلام

    برای حل مشکل مقدار driverName را برابر org.gjt.mm.mysql.Driver قرار بده .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •