نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: اجرای برنامه در Safe mode

  1. #1
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    اجرای برنامه در Safe mode

    وقتی یک برنامه را در رجیستری با دلفی برای اجرا شدن در هنگام بالا آمدن ویندوز قرار می دهیم در Safe mode اجرا نمی شود . برای اجرای خودکار در حالت Safe mode چه تنظیماتی در رجیستری باید انجام داد

    ممنون از راهنمایی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159
    تو کدوم روت میزاری.hklm یا hkcu?

  3. #3
    طبیعی هست که نباید با Safe Mode بالا بیاد. اگر قرار بود برنامه های متفرقه هم با ویندوز در زمان Safe Mode بالا بیان، دیگه اسمش Safe Mode نبود! در Safe Mode فقط درایورهای سخت افزاری و اجزای ویندوزی که برای اجرای ویندوز لازم هستند، لود میشند. مابقی درایورها، اجزای ویندوز و برنامه های متفرقه غیرفعال میشند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159
    برنامه ها در safe mode اجرا و خود به خود هم بالا میان بستگی داره کجای رجیستری اضافه بشن

  5. #5
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    من در این مسیر با این سورس کد می زارم ولی در safe mode بالا نمی یاد :
     
    Var
    R:TRegistry;
    begin
    R:=TRegistry.Create;
    R.RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
    R.OpenKey('SoftWare\Microsoft\Windows\CurrentVersi on\Run',True);
    Try
    R.WriteString('ProgramName',Application.ExeName);
    Except
    ShowMessage('Error')
    End;
    R.CloseKey;
    R.Free;
    End;


  6. #6
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    یعنی راهی وجود ندارد

  7. #7
    یعنی راهی وجود ندارد
    قبلا گفتم؛ خیر


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159
    مسیر هایی که موقع اجرای ویندوز در حالت safe mode استفاده می شه :

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CONTROLSET00x(1,2,3)\CON TROL\SAFEBOOT\MINIMAL\
    برای توضیح هرکدوم از کلید ها می تونی ازMSDN استفاده کنی ولی کلیدی که می خواین APPMGMT است.
    یه راه دیگه ولی کاملا اون کاری که می خوای نیست.
    برنامه رو تو کلید SELL از زیر شاخه WINLOGON اضافه کن
    فقط شدیدا مراقب باشین. دستکاری این شاخه ها ممکنه ویندوز شما رو کاملا خراب کنه
    در Safe Mode فقط درایورهای سخت افزاری و اجزای ویندوزی که برای اجرای ویندوز لازم هستند، لود میشند.
    چرا عادت کردیم همه چیز رو غول کنیم؟ مگه ویندوز هوشمنده که خودش تشخیص بده چی لازمه چی نیست؟

  9. #9
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    آقای کشاورز دمت گرم داشتی ناامیدم می کردی . آقای مرتضی کیایی ممنون از راهنمایی من کد را به صورت پایین استفاده کردم ولی در Safe mode اجرا نمی شه میشه بررسی کنید و در صورت ممکن درستش را برام بنویسید :

    ممنون می شوم

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    Var
    R:TRegistry;
    begin
    R:=TRegistry.Create;
    R.RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
    R.OpenKey('SYSTEM\CONTROLSET001\CONTROL\SAFEBOOT\M INIMAL\APPMGMT',True);
    Try
    R.WriteString('ProgramName',Application.ExeName);
    Except
    ShowMessage('Error')
    End;
    R.CloseKey;
    R.Free;


    end;

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159
    متاسفانه الان سرم شلوغه. تو هفته بعد یه سورس کامل همراه با توضیحات براتون می ذارم

  11. #11
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ممنون منتظرم هستم فقط یادتون نره

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159
    من همین کد رو تست کردم موفق بود. برنامه تون رو path اضافه می کنین؟

  13. #13
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    Application.exename هم مسير و هم نام فايل را بر مي گردونه

  14. #14
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    امكان داره كدي را كه شما استفاده كرده ايد را بگذاريد

  15. #15

    نقل قول: اجرای برنامه در Safe mode

    با سلام
    فقط کافیه در مسیر زیر فایلتون رو بزارید دقیقا در safe mode اجرا میشه
    [\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "Shell"="Explorer.exe,program.exe"
    به جای program.exe مسیر و نام برنامتون رو بنویسید.
    و یه جای دیگه
    در مسیر بالا اما به جای استرینگ زیر
    "Userinit"="C:\\WINDOWS\\system32\\userinit.exe,pr ogram.exe"


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: اجرای برنامه در Safe mode

    اگه فایلتو به جای یکی از اجزای اصلی ویندوز مثل Userinit قرار بدی از هر جایی که ویندوز را بالا بیاری میشه فقط باید یک دکمه در برنامه قرار بدی که بعد از کلیک روی آن Userinit لود بشه

  17. #17

    نقل قول: اجرای برنامه در Safe mode

    اگه فایل Userinit لود نشه اصلا ویندوز بالا نمیاد.
    و فقط در همین مسیر داخل ریجستری فراخوانی میشه.
    Userinit"="C:\\WINDOWS\\system32\\userinit.exe


  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: اجرای برنامه در Safe mode

    آقای دلفی 7 من منظورم اینه که برنامه قبل از اجرای ویندوز با Group policy در هنگام WElcome لود بشه

  19. #19

    نقل قول: اجرای برنامه در Safe mode

    آخه عزیزم اگه برنامه شما تحت ویندوز باشه چطور قبل از اجرای ویندوز فراخوانی میشه؟


  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: اجرای برنامه در Safe mode

    عزیز وقتی Userinit لود نشه سرویسهایی که برای Run کردن برنامه لازمند لود شدن وبرخی اجزای ویندوز مثل Explorer.exe لود نشدن و سرویس هایی که مال ویندوز نیستندخودتون هم می دونید موقع خاموش کردن رایانه میشه برنامه اجرا کرد چه برسه موقع Welcome

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •