نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Computer Name , Workgroup and Domain

  1. #1

    Computer Name , Workgroup and Domain

    سلام
    بازم منم
    :oops:
    چطور میشه
    Computer name , Workgroup و Domain
    را در سیستم عاملهای XPو 2000 بدست آورد ؟

  2. #2
    حداقل بگین Computer name را چطور بدست بیارم.
    پیرشین الهی

    ا.ا.مشیری

  3. #3
    function ComputerName: string;
    var
    a: array[0..100] of char;
    s: Cardinal;
    begin
    s:= 100;
    GetComputerName(@a, s);
    Result:= String(a);
    end;

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    بگرد تو ریجیستری همشو پیدا میکنی بعد ادرس بده و با یک شی TRegistry اونها رو بدست بیار.

  5. #5
    نه آقا سید در ویندوز XP و 2000 نمیشه نام کامپیوتر را از رجیستری در آورد.
    من هنوز تکه برنامه ای که MToloo فرستاده آزمایش نکردم ولی پروسه زیر نام کامپیوتر را در میاره. من روی XP و 2000 آزمایش کردم و جواب میده
    <span dir=ltr>

    function GetCompName&#58; string;
    var
    dwLength&#58; dword;
    begin
    dwLength &#58;= 253;
    SetLength&#40;result, dwLength+1&#41;;
    if not Windows.GetComputerName&#40;pchar&#40;result&#41;, dwLength&#41; then
    raise exception.create&#40;'Computer name not detected'&#41;;
    result &#58;= pchar&#40;result&#41;;
    end;
    </span>

    با تشکر
    ا.ا.مشیری

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282

    Re: Computer Name , Workgroup and Domain

    با سلام
    من خودم یه کامپوننت این کارو دیده بودم که این چیزها رو از روی رجیستری میگرفت و نوشته بود برای 2000 هم هست . شاید هم من اشتباه میکنم ولی مطمئنم که باید توی رجیستری ثبت بشه اگه ثبت نشه پس کجا ثبت میشه؟؟؟؟؟

  7. #7
    من تو Registry مربوط به Windows XP و 2000 چیزی که مربوط به نام کامپیوتر باشه پیدا نکردم.
    اگه به این دو تابع ارسالی هم نگاهی بندازی میبینی که از رجیستری چیزی خونده نشده.

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت WORKGROUP , Domain
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 15:37 عصر
  2. باز کردن دیتا بیس با (workgroup (mdw
    نوشته شده توسط samaneh_h در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 12:15 عصر
  3. How to Disable "this Computer" logon in Domain
    نوشته شده توسط hemaseh5576 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 10:30 صبح
  4. workgroup with domain
    نوشته شده توسط saeedkhan در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 17:18 عصر
  5. workgroup
    نوشته شده توسط omidsm در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1383, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •