سلام
دوستان من نیاز شدید به یک کنترل برای کار با دستگاه بارکد میباشم هم برای خواندن مشخصات هم برای چاپ اون
از دوستان خواهش میکنم هر گونه اطلاعاتی برای چاپ و نمایش بار کد در vb.NET دارن ارائه بدن
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان من نیاز شدید به یک کنترل برای کار با دستگاه بارکد میباشم هم برای خواندن مشخصات هم برای چاپ اون
از دوستان خواهش میکنم هر گونه اطلاعاتی برای چاپ و نمایش بار کد در vb.NET دارن ارائه بدن
با تشکر
سلام ببخشید من هم نیاز به اطلاعات برای چاپ بارکد دارم توی سایت هم گشتم کمکی بهم نشد ممنونم راهنمایی کنید
سلام
خیلی راحت است
شما برای خواندن نیاز به یک بارکد خوان دارید که دقیقا مانند یک کیبرد عمل می کند و بار کد را خوانده و معادل آنرا تایپ می کند.
برای چاپ هم شما یا باید بنا به نوع تکنولوپی که انتخاب می کنید با GDI+ یک گرافیک تولید کرده و آنرا برای چاپ بفرستید و یا باید از کنترل های آماده ماننده ActiveReport استفاده کنید .
یا علی
دوست من مدتی هم من دنبال این قضیه بودم. علی رغم ظاهر پر هیبتش هیچی نیست
من برای انبار گردانی یک کارخانه از این سیستم دارم استفاده می کنم.
من با این فونتی که فرستادم Code39 کلید اصلی رکورد را چاپ می گیرم و بعد با دستگاه بارکد خوان (که Code39 را بفهمد که اکثراً این استاندارد را می شناسند)آن را می خوانم و سپس وارد کامپیوتر می کنم . و اطلاعات را بازیابی می کنم.
هم پرینتر بارکد انواع مختلفی دارد هم بارکد خوان. باید دقیقاً بر اساس کارت انتخاب کنی تا یه موقع الکی هزینه نکنی.
اگر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
چرا اینقدر زود نا امید میشین ؟
یه سری به سایت componentsource.com و بعد به google.com بزنید
از محبت همه دوستان ممنونم
یعنی چی ؟؟نقل قول:
چرا اینقدر زود نا امید میشین ؟
یه سری به سایت componentsource.com و بعد به google.com بزنید
تو سایت codeproject.com هم یه چیزی اتفاقی در مورد بارکد به چشمم خورده
http://www.codeproject.com/useritems...gAndVerify.asp
سلام ببخشید می شه استفاده از code39 را بیشتر توضیح بدید یه مثال کوچیک اگه می شه
ممنونم
عزیزان من توی سایتی که معرفی کردم برین بهترین کامپوننت های بارکد با حجم کمتر از 3 مگابایت رو دانلود کنید و کرک اونها به وفور توی اینترنت ریخته
:) اول بگم این شهریار خان بد جوری عشق component هست!نقل قول:
نوشته شده توسط آینار-آینار
برای بارکد چندین استاندار وجود داره که کد39 مثل اینکه از پرکاربردترینشان هست.
این وب سایت را نگاه کن استاندارهای مختلف را نمایش توضیح داده و کلی مطلب بدرد بخور
http://www.skandata.com/howto.html#16
من اصلا خوشم نمی آید کاری که با یک فونت راه می افته با کلی کامپوننت انجام داد