رمز گذاشتن بر روی فایل های ضمیمه یک رکورد
با سلام
من در حال نوشتن یک سیستم هستم در این سیستم رکوردهای یکی از table های من دارای تعدادی فایل بصورت ضمیمه هستند که قالبا PDF یا فایل صوتی میباشد. برنامه باید بصورتی نوشته شود که وقتی کاربری فایل ضمیمه ای را انتخاب میکند این فایل بر روی سیستم او کپی شود. حال من میخواهم وقتی کاربر فایل را Download کرد اولا بتوانم زمانی را برای فایل مشخص کنم که بعد از آن فایل برای کاربر قابل استفاده نباشد. دوما فایل گرفته شده تنها بر روی کامپیوتری که آنرا گرفته قابل استفاده باشد. لطفا من را راهنمایی کنید. خیلی خیلی مهم است.
نقل قول: رمز گذاشتن بر روی فایل های ضمیمه یک رکورد
نقل قول:
نوشته شده توسط
habedijoo
سلام
من یه پیشنهاد دارم .
بین شما می توانید فایلهایتان را با یک پسوند دلخواه که تا به حال وجود نداشته ذخیره کنید . مثلا شما وقتی پسوند یک فیلم را به axd تغییر میدهید هیچ نرم افزاری نمی تواند فیلم را باز کند . الا اینکه ابتدا پسوندش را به شکل اول درآورید ( مثلا dat ) و بعد آنرا باز کنید .
من خودم برای غیر قابل رویت شدن فایلهام این کار رو میکنم .
شما ابتدا فایلهایی مورد نظرتان را با یک پسوند عجیب و قریب و ساختگی خودتان ذخیره کنید . و برای اینکه فایلها برای نرم افزار خودتان قابل تشخیص باشد پسوندتان را متناسب با نوع فایل انتخاب کنید . ( مثلا برای PDF پسوند PASD ) با این کار این فایل ها توسط هیچ نرم افزاری باز نمی شود . و برای باز کردنشان هم ابتدا از روی پسوند آن تشخیص بده چه نوعی است . بعد خودت پسوند آنرا به پسوند صحیحش عوض کن ، نمایش بده و در پایان دوباره پسوندش را تغییره بده .
امیدوارم به دردت بخوره .
سلام.
این کاری که گفتید برای کاربر های مبتدی خوبه جون نمی دونند که هر برنامه فقط یک سری فرمت های خاص رو باز میکنه .این شگرد هم شگردی بود که برای نرم افزار هایی مثل "حافظ" و "غزلیات شمس " به کار گرفته شد اما مشکل اینجاست که در یک سطح بالاتر کاربر با استفاده از open with میتونه فایل رو باز کنه. و پس از پیدا کردن فرمت اصلی با نوشتن یک بچ فایل فرمت فایل ها رو تغییر بده به فرمت اصلی. تازه اگر کاربر کمی حرفه ای تر باشه احتیاج به روش آزمون و خطا نداره و از طریق رجیستری برنامه ی اصلی رو پیدا میکنه. اما شرکت نور برای نرم افزاراش مثل "شاهنامه و مثنوی " یک راهی پیدا کرده . بد نیست اگر کسی از نحوه ی نوشته شدن این نرم افزار ها خبری داره یک راهنمایی و کمکی بکنه!
"موفق باشید "