پیاده سازی شبکه عصبی با مطلب
من می خوام یک مسئله را با شبکه mlp پیاده سازی کنم با مطلب، help مطلب را که خوندم چیزی دستگیرم نشد یعن یه کارهای کردما مثلا باتابع newff شبکه را معرفی کردم بعد الگوهای ورودی را دادم(batch mode) همچنین بردار هدف را هم دادم و بعد با فرمان(net,tr]=train(net,p,t] آموزش دادم بعد که یکی از ورودی های را به a=sim (net,p) دادم تا خروجی به من بده با خروجی هدف خیلی فرق داشت!!!
من تمام کاری که انجام دادم همین بود ماتریس وزن تعریف نکردم چون نمی دونستم چه جوری این کار را کنم
میشه لطفا من را راهنمایی کنید وبگید برا ی این مسئله از چه توابعی باید استفاده کنم و چه مراحلی را باید طی کنم؟
نقل قول: پیاده سازی شبکه عصبی با مطلب
\چرا کسی جواب نمی ده یعنی هیچ کس با مطلب کار نکرده؟
2 ضمیمه
سلام
این دو نمونه برنامه که تابع sinc رو شناسایی میکنه.اولی با تولباکس و دومی بدون استفاده از جعبه ابزار با سه روش گرادیان نزولی معمولی ، آموزش عاطفی و آموزش با الگوریتم RLS
نقل قول:
نوشته شده توسط
نغمه
تابع sinc چی کار می کنه؟
sinc(x)=sin(x)/x
شبکه این تابع رو شناسایی میکنه و میتونه به جای اون به کار بره.ولی بیشتر طرز کاربرد جعبه ابزار و یا برنامه نویسی مستقیم مهمه.
1 ضمیمه
سلام نغمه
اميدوارم كه مفيد باشه
مطلب آلگوريتم عصبی زياد داره همين طور شبكه هاى عصبی زيادى داره
من متوجه نشدم شما كدوم مده نظرتونه
باى
سلام می خواهم برنامه ای برای بهینه سازی مسائل QAP در متلب بنویسم کسی می تونه کمک کنه؟
آخه همینطوری نوشتین QAP یه توضیح مختصری می دن.در ضمن یک تاپیک مجزا یه عنوان تا ببینیم به کجا می رسه
()function backpropagation
;[P = [ -1 -1 2 2 ;0 5 0 5
;[T = [-1 -1 1 1
;('net = newff( minmax(P),[3 1],{'tansig','purelin'}, 'traingd
;(net, tr]= train(net, P, T]
;(a = sim(net, P
;(disp(a
end
این برنامه آخری که گذاشتید رو لطفا توضیح بدین
سلام در مورد پیاده سازی شبکه عصبی feedforword در متلب کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام من دنبال یک توضیح مختصر فارسی در مورد خود این تولباکس(شبکه عصبی)هستم ممنون.