معرفی کتب آموزشی MS Access
با سلام
از تمامی دوستان عزیز خواهشمندم کتب منتشر شده به زبان فارسی در زمینهی MS Access را که مطالعه کرده و مفید تشخیص دادهاند؛ (ترجیحاً با مشخصات کامل نظیر نام انتشارات و نیز سطح کتاب) در اینجا نوشته تا مبتدیانی- همچو من- در انتخاب منابع خوب از راهنمایی شما سود برند.
با سپاس
نقل قول: معرفی کتب آموزشی MS Access
کتاب الکترونیکی آموزش اکسس مربوطه به رشته آموزش فنی و حرفه ای از سایت P30World
ان شاء اله که بدرد دوستان بخوره
راستی بخاطر اینکه حجم زیادی داره لینکش را می گذارم
http://babakkhan.persiangig.com/access.pdf
به نظر من بهتره جای اینکه الان اکسس بخونی زبانتو قوی تر بکنی که بتونی منابع انگیلیسی رو بفهمی.
چون همیشه یه چیزی لازم میشه که نمیتونی تو ترجمه پیداش کنی. help اکسس محشره، تو همه قسمت ها. راستی دوستان چرا اکسس 2003؟ امکانات و interface 2007 به مراتب بیشتر و بهتر از 2003 هستش. فکر کنم کم کم وقتشه که 2003 کنار گذاشته بشه تو سال 2009!
نقل قول:
نوشته شده توسط
taiataia
دوستان عزیز بنده یک تقاضا دارم . هر قسمتی که گشتم یک فایل pdf در مورد آموزش اکسس ندیدم و البته چون انگلیسی بنده هم زیاد خوب نیست با help زیاد راحت نیستم . لطفاً اگر فایل آموزشی بود بنده رو حتماً خبر کنید گرچه خیلی هم مبتدی نیستم ولی میخوام از اول و استاندارد یادگیری رو شروع کنم .
خیلی از لطف شما ممنونم . هر نوع آموزش e.book در خصوص اکسس باشه ممنون میشم .
بنده آمادگی خودم رو اعلام میکنم تا دوستان هر متن آموزشی اعم از تکست وورد پیج اکسپلور وامثالهم رو به هر زبانی بود بزارند من براشون ترجمه خواهم کرد تو کوتاهترین مدت زمانی
شاید این کارم نبش قبر باشه اما گفتم این کتاب رو هم معرفی کنم بد نیست.
کتاب مرجع کامل اکسل 2010 نوشته مایکل گرو ترجمه حسین یعسوبی انتشارات پندار پارس.
کتاب خوبیه کامل توضیح داده. کتاب 2 چلده و در هر دو جلدش هم به اموزش اکسس و پایگاه داده و هم به vba در اکسس پرداخته. جلد یکش هم یه دی وی دی همراهش بود که کارایی که تو کتاب انجام داده به صورت اماده توش هست تا بتونید ببینید.
فقط به نظرم یه مشکل داره. اونم اینه که مثال عملی نزاشته تا خودمون انجام بدیم تا دستمون راه بیوفته.(چون تو کتاب پریماورا همین نویسنده و همین انتشارات همچنین مطلبی بود.)
اما در کل کتاب خوبیهو توضیحات کاملی داره.
با سلام ، اینجانب خواستم یک کتاب آموزش اکسس 2007 تمام رنگی به زبان فارسی را در سایت بگذارم ولی چون حجم آن ببیش از 8 مگا بایت بود سیستم قبول نکرد و به ناچار تاپیک مورد نظر را حذف نمودم اگر مسیولان سایت تدبیر در این زمینه ببیندیشند کتاب مورد نظر را در سایت آپلود خواهم نمود
سلام من در مورد ماکرو نويسي در ورد سوالي دارم.من با vbتا حدودي آشنا هستم اما نمي دونم منبع دستورات vbaدر ورد رو چطور بدست بيارم.اگه دوستان کمک کنن ممنون ميشم.