به اشتراک گذاشتن adsl در یک شبکه داخلی
سلام
(اول اینکه گشتم چیزی پیدا نکردم)
یه adsl account دارم و میخوام با یه کامپیوتر دیگه به اشتراک بذارم با شبکه داخلی.
1. طریقه شبکه کردن دو کامپیوتر(win xp) با کابل lan و switch
2. به اشتراک گذاشتن adsl توسط کامپیوتر سرور برای تمام کامپیوترهای متصل به شبکه
هرکس میتونه لطفا کامل توضیح بده
_ کامپیوتر سرور مستقیم با usb وصل اینترنت هست
_ نوع ip و gateway و سایر موارد روی سرور و کلاینت
نقل قول: به اشتراک گذاشتن adsl در یک شبکه داخلی
با سلام
من نرم افزار NTtacplus رو لازم دارم کسی میتونه لینکشو بهم بده.
shakiba2211@gmail.com
آقا شرمنده یکی نیست خیلی ساده بگه چطوری میشه با یک سوئیچ 8پورتی ومودم adsl چند سیستم هم زمان ازadsl استفاده کنند .
1- مودم باید به کدوم پورت وصل بشه (یعنی شماره چند)؟
2-کامپیوترها باید تنظیم خاصی رویشان انجام بشه ؟
3- مودم چطوری با کابل usb به سیستم وصل کنم واز adsl استفاده کنم؟
خوب،
بستگى به مدم داره.
كارى كه ميكنى اگر Public استاتيك IP ندارى setting WAN رو ولش كن. فقط Local DHCP رو set كن به هر رنگ كه ميخواى. بعدش يك سيم از مدم ميره به switch و كامپيوتر هاى ديگه هم وصل ميشن به switch. فقط اينكه اين ADSL مدم كه ميگى چه marki هست؟؟ چون انجورى خيلى كامل تر و دقيق تر ميشه توضيح داد
سلام.از سايت خوبتون تشكر ميكنم.من تو خونه 1 كامپيوتر دارم.اما علاقمندم كه درباره ي شبكه مطالبي رو به صورت عملي ياد بگيرم.به همين خاطر برنامه ي VMwareرو نصب كردم.ميشه لطفا در اين مورد راهنماييم كنيد كه چطور ميتونم سيستمم رو با يك سيستم مجازي شبكه كنم؟:متفکر:
سلام
من چندتاسوال دارم:خجالت:
من یه شبکه13تایی درست کردم یعنی همه رو با سوئیچ به هم وصل کردم خوب شبکه خوب کار میکنه ping می شه .حالا دوتا مشکل دارم
اول اینکه یه سیستم داغون دارم که نزدیک به 100 متر از بقیه فاصله داره و باید به شبکه وصل شه:ناراحت::ناراحت: می شه تا این فاصله سیم شبکه کشید؟؟؟
دوم اینکه همشون باید با یه مودم adslبه اینترنت وصل شن:عصبانی++::عصبانی++:
اگه خواستین در مورد سرور هم منو روشن کنید که چکار میکنه و من باید چطوری سرور دار بشم
البته امیدوارم از سوال اخری از من ناامید نشین:لبخند::لبخند:
منتظر راهنمایی ارزشمندتون هستم
سلام
یه مشکلی که من باهاش برخوردم اینکه من بعد از این IP دادنا و به اشتراک گذاشتن Broadband connection .سیستم دومم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه البته این رو هم بگم که من فعلا میخوام دوتا سیستم رو به هم وصل کنم و هر دو همدیگرو میبین یعنی پینگ بینشون انجام میشه و حتی سیستم دوم میتونه IP سایت یاهو رو هم پینگ کنه ولی نمیتونه تو هر browser ی(IE, FF) از اینترنت استفاده کنم .
روشون هیچ پروکسی تعریف نشده و حتی به صورت اتوماتیک گذاشتمشون .
مودم هم وایرلس و روتر چهار پرته که من فعلا دارم باسیم امتحان میکنم .DHCP ش فعاله با اون یا به صورت manual ای هم امتحان شد .
ِDNS سیستم دوم رو هم IP سیستم اول و هم Global DNS و هم local DNS سیستم اول قرار دادم و لی با این حال مشکل حل نشده .
tracert www.yahoo.com رو سیستم دوم عمل نمیکنه ولی گفتم Ping سایت اونم نه به صورت URL ای به صورت IP عمل میکنه !؟
فکر هم نمیکنم که مشکل Firewall باشه . (در مورد خاموش بودنشون الان مطمئن نیستم !)
الان دیگه یدم نمیاد چه کارایی دیگه ای انجام دادم !
ولی اگه مورد خاصی هست که فراموش کردم و یا جا انداختم بگید تا اون رو هم بررسی کنم .
در هر صورت کمممممک !!!
:چشمک:
البته يك نكته ظريف يا يادتون نره كه تنظيمات sharing را روي كانكشن adsl انجام دهيد. وقتي اين كار به پايان رسيد خود سيستم عامل كانكشن ديگري را تنظيم مي كند.
سلام
من یه خط adsl دارم که خروجی اونو به یک سوئیچ وصل کردم و چند تا کامپیوتر می تونستن همزمان به اینترنت وصل بشن اما از امروز 21 بهمن به محض اینکه یکی به اینترنت وصل میشه بقیه نمیتونن وصل بشن و خطای 619 میده....کسی میدونه علت چیه؟ (البته بگم که من نزدیک یک هفته ای بود با این سیستم تمام کامپیوترها رو اینترنت دار کرده بود و توضیح اینکه ارتباط با PPPOE برقرار میشه)
متشکرم
http://www.up.egyup.com/images/79162365137935007945.jpg
سلام خسته نباشید
دستتون درد نکنه
سلام خسته نباشیn
o,hsjl ja;v ;kl