دیدن فرم در ++Visual C در Visual Studio 2022
سلام دوستان سوال بسیار ابتدایی که دارم اینه که هر چی دنبال فرم ابتدایی که در یک پروژه ایجاد شده اولیه در ویژوال ++C می گردم پیدا نمی کنم در قسمت Resource View همه چیزای پروژه رو نشون میده مثل Dialog یا Menu یا Icon ,ولی فرمی که وقتی پروژه run می شه و عنوانش مثلا هست windows project 1 رو از کجا می تونم گیرش بیارم ؟ منظور در Windows Desktop Application هستش آیا کد نویسی خاصی می خواد و اگه می خواد چی هستش ؟
نقل قول: دیدن فرم در ++Visual C در Visual Studio 2022
نقل قول:
نوشته شده توسط
Creative Force
سلام دوستان سوال بسیار ابتدایی که دارم اینه که هر چی دنبال فرم ابتدایی که در یک پروژه ایجاد شده اولیه در ویژوال ++C می گردم پیدا نمی کنم در قسمت Resource View همه چیزای پروژه رو نشون میده مثل Dialog یا Menu یا Icon ,ولی فرمی که وقتی پروژه run می شه و عنوانش مثلا هست windows project 1 رو از کجا می تونم گیرش بیارم ؟ منظور در Windows Desktop Application هستش آیا کد نویسی خاصی می خواد و اگه می خواد چی هستش ؟
سلام.
این بستگی به نوع پروژه ای که برای ایجاد انتخاب می کنید داره
و بنطر میاد نوع پروژه ای که شما ایجاد کردید از تابع createwindow استفاده شده و این تابع یک پنجره در محیط ویندوز ایجاد می کنه و طبق پارامترهایی که می گیره قابل تغییر هست و قسمت Design نداره.
توصیه می کنم این لیست پخش روببینید:
Visual C++ MFC Application
سلام دوست عزیز پس یعنی این استایل برنامه نویسی ویژوال سی ++ هستش ؟ و من اگه بخوام یه فرم ایجاد کنم و توش برنامه نویسی کنم امکانش هست آیا ؟ و من بخوام یه فرم رو تو حالت Design view داشته باشم این چگونه هستش ؟ من می خوام یه فرم داشته باشم مثل برنامه های #c یا visual basic بتونم توش دکمه اسکرول باکس یا تکست باکس و ... بزارم !
1 ضمیمه
این تصویر کاری که از ابتدا می کنم
ضمیمه 155379
1 ضمیمه
برنامه وقتی run می شه چنین تصویری می یادش
ضمیمه 155380