جامعه برنامه نویس

برگشت   جامعه برنامه نویس > مباحث عمومی > تالار های مرتبط با شبکه و امنیت > شبکه و Networking‌

اطلاعیه

شبکه و Networking‌ مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری

پاسخ

ابزار های تاپیک طریقه نمایش
قدیمی دوشنبه 17 فروردین 1383, 16:04 عصر   #1
DelphiAssistant
Site Admin

آواتار DelphiAssistant

محل زندگی: یه جای آروم و خوش آب و هوا
تشکرها: 272
3,511 بار تشکر شده در 710 پست
ارسال پیام از طریق Yahoo به DelphiAssistant
راه‌اندازی یک اینترانت با استفاده از RAS ،‌ چگونه؟

با سلام.

من میخوام یک اینترانت ساده راه بندازم.

فرض کنید یک سرور ویندوز 2000 Advanced Server داریم با 10 خط تلفن. حالا میخوام این سرور رو طوری تنظیم کنم که کاربران بتونن با گرفتن شماره های فوق به سرور متصل بشن و با استفاده از پروتکل TCP/IP بتونن با IIS و سرویسهای مشابه روی سرور ارتباط برقرار کنند.

چه چیزهایی نیاز دارم؟

چه کارهایی باید بترتیب انجام دهم؟

با تشکر.
قدیمی دوشنبه 17 فروردین 1383, 20:31 عصر   #2
Gladiator
کاربر دائمی

آواتار Gladiator

تشکرها: 0
95 بار تشکر شده در 58 پست
با سلام

خیلی سادست .

اول تنظیمات RAS رو روی سرور انجام بده . ( به شکلی که کاربران بتونن متصل بشن ) برای این کار میتونی از یک رنج آی پی دلخواه استفاده کنی .

وقتی سرور شما مثلا آی پی : 200.1.1.2 رو داشته باشه ٬ کلاینتها با آی پی های هم رنج میتونن به سادگی این سرور رو پینگ کنند و همچنین همدیگرو .

در این حالت ارتباط این کاربران از طریق پروتوکل TCP/IP با هم برقراره .

حالا بروی سرور تنظیمات IIS رو انجام بده و کار تمامه .

خیلی ساده بود ٬ نه ؟

اگر لازم بود بگو تا تماس بگیرم باهات .
موفق باشی .

Gladiator آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Gladiator از وی تشکر کرده‌اند:
قدیمی دوشنبه 17 فروردین 1383, 20:56 عصر   #3
Inprise
The Sound of Silence

آواتار Inprise

تشکرها: 89
2,082 بار تشکر شده در 834 پست
الف. نصب RAS : اول باید روش دسترسی تلفنی به اینترانت و تجهیزات پاسخگو به سرور معرفی بشن . توصیه میکنم از یک مالتی پورت برای اتصال مودمها به سرور استفاده کنی . طی روند نصب RAS مالتی پورت مذکور به عنوان Listener شبکهء مبتنی بر RAS به ویندوز معرفی میشه و بعد از اون تماسهای تلفنی با اینترانت بصورت خودکار توسط ویندوز جواب داده میشن . اتفاقات بعدی مشخص شدن Network Policy و Security Policy است .

ب. Network Policy : طی مراحل نصب RAS مشخص میشه کاربران IP های ثابت خودشون رو استفاده خواهند کرد یا از DHCP سرور تو برای گرفتن IP استفاده میکنن . اگر نمیخواهی بطور مشخص به کاربرانت IP اختصاص بدی بهتره قبل از ضروع نصب RAS ، سرویس DHCP ویندوز رو نصب کنی .

ج. Security Policy : طی مراحل نصب RAS مشخص میشه کدام گروه از کاربران میتونن با سرور تماس تلفنی برقرار کنن و این گروه کاربری چه مجوزهائی روی سرور داره ، همانطوری که قبلا" یکبار در مبحث امنیت IIS بحث شده بود بهتره اینجا هم گروه کاربران RAS کمترین مجوز لازم را داشته باشند ، یعنی در حد مجوز گروه کاربری IUSR_Machinname ( گروه کاربری IUSR_Machinname بعد از نصب هر نسخه از IIS بصورت خودکار ایجاد میشه و بینندگان سایت پس از اتصال بلافاصله عضو این گروه میشن . این قاعدهء IIS است . باید در میزان مجوزهای این گروه دقت بشه )

توضیح : مرحله های ب و ج در ویندوز NT همزمان با مراحل نصب RAS اتفاق می افتاد اما در ویندوزهای 2000 و 2003 امکان ایجاد پروفایلهای مختلف و اعمال اونها به سرویس بعد از نصب هم وجود داره .

د. نصب DNS سرور : برای اینکه کاربران بتونن براحتی سایت وب اینترانت ت رو ببینن بهتره از یه نام مثل Http://Keramati.VCL یا امثالهم استفاده کنی :wink: برای این مقصود باید سرویس DNS ویندوز فعال بشه و بصورت دستی نام مورد نظرت رو معادل IP سروری که IIS روش نصب شده قرار بدی . بهتره مراحل نصب DNS و DHCP اول از همه صورت بگیره .

ه. نصب IIS .

و. نصب یه دستگاه تلفن مرکزی و قرار دادن خطوط تلفن ( یا مالتی پورت ) پشت اون . به این ترتیب کاربران همیشه با یه شماره تلفن تماس میگیرن و تماسهای اونها بین خطوط تقسیم میشه .

ز. حالا کاربر میتونه شماره تلفن سرور رو بگیره . بعد از دریافت دایال تون ، RAS باصطلاح گوشی رو بر میداره و اتصال PPP برقرار میشه . سپس درخواست DHCP Request توسط سرویس Remote Connection Manager کلاینت بصورت خودکار روی خط تلفن ارسال میشه و بعد از دریافت توسط DHCP سرور ، IP مورد نظر به کاربر تحویل داده میشه . ( تذکر : در پیکره بندی DHCP سرور باید دقت کنی اگر DNS سرور شخصی رو نصب کردی ، حتما" نامش رو ذکر کنی که همراه با پکتی که حاوی پاسخ DHCP است ارسال بشه . در واقع در اتصالهای تلفنی اینترنت هم همین اتفاق می افته ) حالا کاربر با باز کردن مرورگر وب مورد علاقه اش و تایپ کردن آدرس Http://www.keramati.vcl میتونه صفحهء اول فروشگاه برنامه نویس رو ببینه ! :evil2: (:D) :wink:

خوش و موفق باشی :flower:
کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Inprise از وی تشکر کرده‌اند:
قدیمی دوشنبه 17 فروردین 1383, 23:03 عصر   #4
DelphiAssistant
Site Admin

آواتار DelphiAssistant

محل زندگی: یه جای آروم و خوش آب و هوا
تشکرها: 272
3,511 بار تشکر شده در 710 پست
ارسال پیام از طریق Yahoo به DelphiAssistant
متشکر.

من میرم مقدمات رو میچینم دوباره میام میپرسم.

برای تشکر نفری 2 تا کوپن خرید مفتی از فروشگاه برنامه نویس طلب تون :P (:D)
قدیمی شنبه 22 فروردین 1383, 10:56 صبح   #5
faramarz_s
کاربر دائمی

محل زندگی: عالم ماده
تشکرها: 5
4 بار تشکر شده در 4 پست
اگر قرار باشه مدیر شبکه اجازه آپلود فایل به برنامه نویس شبکه و اینترانت بده.اونوقت همون روال مذکور کافی هست؟ :flower:
faramarz_s آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی شنبه 22 فروردین 1383, 23:10 عصر   #6
houtanal
VIP

آواتار houtanal

محل زندگی: Iran
تشکرها: 41
143 بار تشکر شده در 76 پست
مدیر شبکه می تواند به شما اجازه کار بر روی وب سرور را بدهد یا برای سایر برنامه ها برای شما اکسس تعریف کند
قدیمی شنبه 29 فروردین 1383, 12:27 عصر   #7
Mahdi Moghaddam
کاربر جدید

0 بار تشکر شده در 0 پست
لطفا راهنمایی کنید.
من ارتباطی از نوع Accept incomming connection ساختم، User هم تعریف کردم، IIS را هم تنظیم کردم؛
برای تست آن از سیستم دیگری به سرور(سیستمی که اعمال فوق بر روی آن انجام شده) وصل شدیم، حالا
چطور می توان سایت تعبیه شده در IIS را، در مرورگر مشاهده کرد؟ (چه آدرسی در مرورگر تایپ شود؟)
Mahdi Moghaddam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی شنبه 29 فروردین 1383, 17:58 عصر   #8
houtanal
VIP

آواتار houtanal

محل زندگی: Iran
تشکرها: 41
143 بار تشکر شده در 76 پست
آدر س آی پی سرور را در مرورگر خود وارد کنید یا اگر دی ان اس سرور دارید آدرس سایت را وارد کنید :flower:
قدیمی شنبه 05 اردیبهشت 1383, 08:26 صبح   #9
kimia1
کاربر دائمی

تشکرها: 1
یک بار تشکر شده در یک پست
نقل قول:
تاریخ: 29 فروردین 1383 - 12:27 عنوان:

لطفا راهنمایی کنید.
من ارتباطی از نوع Accept incomming connection ساختم، User هم تعریف کردم، IIS را هم تنظیم کردم؛
برای تست آن از سیستم دیگری به سرور(سیستمی که اعمال فوق بر روی آن انجام شده) وصل شدیم، حالا
چطور می توان سایت تعبیه شده در IIS را، در مرورگر مشاهده کرد؟ (چه آدرسی در مرورگر تایپ شود؟)
سلام....اول بگو اون سایت را کجا تعبیه کرده ای و ثانیا آدرسی که به عنوان DNS Server در نظر گرفتی چیه تا بهت بگم :wink:
قدیمی جمعه 22 خرداد 1383, 12:29 عصر   #10
kankash
کاربر جدید

یک بار تشکر شده در یک پست
نقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi Moghaddam
بنده هرگز قصد جسارت نداشتم. ولی چنانچه در بیان منظورم خطایی مرتکب شدم، عذر مرا پذیرا باشید. :oops:
باعرض سلام وخسته نباشید
IIS چیست؟
ip هم رنج چیست؟
چگونهserver به آنهایی که به شبکه وصل میشوند ipبدهد؟
چگونه میتوان یک صفحه وب برای اینترانت درست کرد؟
چگونه مینوان برای ورود به شبکه اینترانت کلمه رمز اختصاص داد؟
چگونه کسی که به شبکه اینترانت وصل میشود مینواند صفحه وب مارا ببیند؟
اگر کسی سوالهای من را واضح پاسخ دهد ممنون میشوم چون من تازه وارد هستم :heart: :heart: :heart:
kankash آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربرانی که به خاطر مطلب مفید kankash از وی تشکر کرده‌اند:
پاسخ

بوک مارک کردن این تاپیک

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

ابزار های تاپیک
طریقه نمایش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار
شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید

BB code روشن است
خندانک ها روشن هستند
[IMG] روشن است
HTML خاموش است

پرش

واحد زمان برحسب ساعت لندن +3.5. ساعت هم اکنون 01:17 صبح است.