![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| شبکه و Networking مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر جدید
![]() |
با سلام خدمت تمامی دوستان
فایلی که برایتان پیوست کردم آموزش تصویری راه اندازی ویدیو کنفرانس از سیر تا پیاز است فکر کنم خیلی ها دنبالش باشن من که از هر کی راهنمایی خواستم یا نرم افزار های گرانی را به من معرفی کرد یا فرستادم تو جاده خاکی . ولی با این فایلی که براتون درست کردم میتوانید خیلی راحت سرویس را راه اندازی کنید این فایل شامل 23 عکس می باشد می توانید بدون نصب هیچ گونه برنامه اضافی این سرویس را روی سرور config کنید. موفق و پیروز باشید برنامه بعدی که دارم براتون آماده می کنم Kerio.WinRoute.Firewall اخرش برای internet sharing همچی داره فکر کنم دوستش داشته باشید
|
|
| 26 کاربر از mehdisat2003 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: | arlabbafi, BackTrace, badriramak, bita_naz, delphi77, federrer, hassan_bht, kangavarian, keivan1000, kemp_respina, madandar, mahan2008, mahdi20072008, mehrdadk-jam, micicipi, mitra1387, n_samay, RaHa..., rezarafiee, saeed esmatipoor, saeedbxvs2, sanaz_mohammadi, sm, somaye.h, stillbirth, مجتبی تاجیک |
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
دوست عزیز کاری که داری میکنی خیلی خوبه منتهی خودت بهتر میدونی برای یادگیری نرم افزاری مثل kerio نمیشه فقط تصاویر رو دید. (اینو به عنوان کسی میگم که مدت هاست دارم باهاش کار میکنم) توصیه میکنم اگر برات زحمتی نیست یه تاپیک بزن و آموزش رو با متن و تصویر شروع کن. مطمئن هستم که ازش استقبال میشه و بیشتر میتونه مورد استفاده قرار بگیره. در هر صورت کاری که شروع کردی قابل تقدیره.
موفق و پیروز باشید.
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mhjb از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#3 |
|
کاربر جدید
![]() |
البته حرف شما کامآ درست است دوست خوبم mhjb من سعی دارم در فایل آموزشی برنامه قوی kerio روش راه اندازی برنامه را به دوستان بیاموزم تا آشنایی کلی نسبت به آن پیدا کنند . البته سرم که خلوت شود همانطور که فرمودید بطور کلی راجب قابلیت های آن توضیح میدهم. با تشکر از نظر به موقع و بجای شما
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mehdisat2003 از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: دی 1383
محل زندگی: ssmehizadeh@yahoo.com
تشکرها: 4
2 بار تشکر شده در 2 پست
|
ممنون
موفق و سربلند باشید
|
|
|
#5 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: مهر 1384
تشکرها: 0
یک بار تشکر شده در یک پست
|
نقل قول: آموزش تصویری راه اندازی ویدیو کنفرانس
به نظر من استفاده از وب کنفرانس خیلی بهتر از ویدئو کنفرانس هستش.
شرکت فناوران اطلاعات وستا سیستم وب کنفرانس را ارائه می ده.توی دانشگاه ما هم نصب شده .واسه سرعت کم هم کار می کنه. |
|
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید DotNet_Elf از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#6 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: شهریور 1387
0 بار تشکر شده در 0 پست
|
با تشكر اين فايل رو (ويدئو كنفرانس) دانلود كردم و اونو روي ويندوز Server2000 هم Run كردم ولي نمي دونم چطوري از اون استفاده كنم اگه يه راهنمايي فوري بكنيد ممنون مي شم.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: شهریور 1387
0 بار تشکر شده در 0 پست
|
آقاي mehdisat2003 ازتون خواهشمندم كه منو راهنمايي كنيد
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
کاربر تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: آذر 1386
تشکرها: 34
2 بار تشکر شده در 2 پست
|
نقل قول:
سرویس ils در server 2003 در مسیری که شما فرمودید وجود نداره من چطور می تونم این سرویس رو توی server 2003 نصب کنم یا اگه بجای این سرویس ، سرویس دیگه ای وجود داره لطفا معرفی کنید. با تشکر |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: تیر 1388
0 بار تشکر شده در 0 پست