![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| شبکه و Networking مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام
رایانه ی من عضو یک شبکه ی دانشگاهی است که اینترنت را با lan از سروری می گیرد که ip آن 192.168.0.1 می باشد. من بر روی کامپیوتری که اینترنت دارم دارای دو کارت شبکه می باشم. کامپیوتر دیگری به همراه یک عدد کابل اتصال دو کامپیوتر نیز در اختیار دارم می خواهم اینترنت را به کامپیوتر دوم نیز بدهم. ضمنا من این کار را موقعی که اتصالم با مودم بوده انجام داده ام. اما احتمالا به دلیل ip سرور اینترنت مشکل دارم و قادر به اشتراک گذاری اینترنت نیستم. آیا دوستان عزیز راهی سراغ دارند؟ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
من فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشید. مثل همیشه (بار ها تا حالا بحث شده) شما باید روی کارت شبکه دوم یه IP مجازی بدین و یه IP در همون رنج هم به کامپیوتر دوم منتهی Gateway کامپیوتر دوم رو بدین IP کارت شبکه دوم. البته کابلی که دو تا کامپیوتر رو به هم وصل میکنه هم باید کابل کراس باشه.
|
|
|
#3 |
|
کاربر دائمی
![]() |
چرا مشکل داره
من هنگامی که می خوام اینترنت را share کنم پیغام اینکه ip به شماره ی 192.168.0.1 توسط کامپیوتر دیگری رزرف شده است می دهد و عملیات اشتراک گذاری هم انجام نمی شود. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر دائمی
![]() |
شاید هم منظور شما این باشه که IP: 192.168.0.1 مال سرور است. اگر این طور است کارت شبکه اینترنت شما یه IP در همان رنج دارد. مثلا 192.168.0.24 خوب شما باید IP کارت شبکه دوم رو چنین set کنید. IP: 200.200.200.1 (به عنوان مثال گفتم) و subnet: 255.255.255.0 و IP کامپیوتر دوم رو IP: 200.200.200.2 و subnet: 255.255.255.0 و Gateway: 200.200.200.1 و DNS: 200.200.200.1 یا DNS شبکه (یعنی 192.168.0.1) خودتون یا یه DNS دیگه.
ضمنا کارت شبکه اول خودتون (کارت شبکهای که اینترنت دارد) رو باید Share کنید یعنی تیک Allow incomming Connection رو بزنید.) ضمنا آقای dkhatibi از اینکه تاپیک شما به دلیل تکراری بودن حذف میشود ناراحت نشوید چون واقعا خیلی تکراری است و این مباحث بارها مطرح شده و شما اگر یه جستجوی ساده انجام بدین به درستی این مطلب پی خواهید برد. در هر صورت امیدوارم مشکلتلن حل شده باشد.
آخرین ویرایش به وسیله mhjb : دوشنبه 25 اردیبهشت 1385 در 07:35 صبح |
|
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mhjb از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#6 | ||
|
Exception Error
![]() تاریخ عضویت: اسفند 1383
محل زندگی: Exclusive
تشکرها: 103
1,691 بار تشکر شده در 292 پست
|
نقل قول:
نقل قول:
همانطوری که بارها در تاپیک های قبلی در مورد آن بحث شده شما بایستی رنج IP که می خواهید بر روی آن عملیات اشتراک گذاری را انجام دهید متفاوت با رنج IP اینترنتی قرار دهید؛ به طور مثال IP مربوط به کارت شبکه دوم که میخواهد اینترنت را به اشتراک بگذارد برابر با کد:
IP Address:200.0.0.1 SubnetMask: 255.255.255.0 بری اینکه کامپیوتر ثالث بتواند به اینترنت دسترسی داشته باشد. با فرض اینکه تنظیمات را به صورت بالا انجام داده اید؛ تنظیمات مربوط به کلاینت به صورت زیر است : کد:
کد:
ping 200.0.0.1 کد:
ping 192.9.9.3 کد:
ping www.yahoo.com کد:
tracert -d 192.9.9.3 موفق و پیروز باشید. آخرین ویرایش به وسیله Identifier : دوشنبه 25 اردیبهشت 1385 در 07:43 صبح |
||
|
|
|
| 5 کاربر از Identifier به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با تشکر فراوان به نظر می رسد مشکل من حل شده باشد
با آنکه سرعت بر روی دستگاه دوم خیلی پایین تر است اما اتصال برقرار است. از این که توضیحات تکراری ارایه فرمودید متشکرم. اگر پیشنهادی برای افزایش سرعت دارید من سرا پا گوشم آخرین ویرایش به وسیله dkhatibi : سه شنبه 26 اردیبهشت 1385 در 09:14 صبح |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Exception Error
|
نقل قول:
عوامل زیر باعث کاهش سرعت می شوند: 1- مشکل در اتصالات کابلی 2- آلوده بودن سیستم ها به ویروس (نصب نبودن سرویس پک ها و نسخه های اصلاحیه سیستم عامل هم باعث این امر می شود.) 3- ضعف کارت شبکه 4- تاخیر در زمان پاسخگویی DNS server (استفادهخ از نزدیک ترین DNS server توصیه می شود.) 5- ... برای کنترل آلوده بودن سیستم میتوانید به Send و Recive کارت شبکه دقت کنید. موفق باشید. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر دائمی
![]() |
منظور از نزدیک ترین Dns چیست؟
ضمنا جریان Ip های 192.9.9.3 و 4.2.2.6 چیست؟ |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Exception Error
|
نقل قول:
چنانچه زمان دسترسی شما به DNS سرور زیاد باشد در نتیجه اعملیات ترجمه اسم به IP هم دیرتر انجام می پذیرد. معمولات مخابرات یکسری IP مربوط به DNS Server در اختیار مشترکین قرار میدهد که بدلیل استفاده از مکانیزم های افزایش سرعت و استفاده از پهنای باند بالا و بدلیل نزدیک بودن به شما (از تعداد گذر ها) این عملیات سریع تر انجام می پذیرد. نقل قول:
موفق باشید. |
||
|
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Identifier از وی تشکر کردهاند: |
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|