![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| شبکه و Networking مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() |
دو Server مشابه در یک شبکه
سلام
چطور در یک شبکه از دو Server استفاده کنم بطوریکه ویژگیهای هر دو برای شبکه یکسان باشه و اگر یکی از کار افتاد دیگری بطور خودکار نقش سرور را برای شبکه پیدا کند؟یعنی پشتیبان برای Server اصلی باشد.
آخرین ویرایش به وسیله shayan_delphi : سه شنبه 12 اردیبهشت 1385 در 20:22 عصر |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Exception Error
![]() تاریخ عضویت: اسفند 1383
محل زندگی: Exclusive
تشکرها: 103
1,691 بار تشکر شده در 292 پست
|
نقل قول:
موفق باشید. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP
![]() تاریخ عضویت: بهمن 1381
محل زندگی: Iran
تشکرها: 41
143 بار تشکر شده در 76 پست
|
چیزی که دنبالشی اصطلاحا Fail Over نام داره.یکی از ساده ترین روش هات استفاده از DNS برایی Fail Over کردن سرور هاته.
|
|
|
#4 | |
|
Exception Error
|
نقل قول:
در مواردی که سیستم به خاطر load بالا Fail میشود با استفاده از امکانات NLB در Cluster Service می توان از این مورد جلوگیری کرد و این ویژگی در windows 2003 server به وضوح حائز اهمیت است . و همجنین استفاده از cluster service در مواردی همچون ERP,Database,OLTP,Mail Systems به وضوح به چشم می خورد. خاصیت NLB در Windows 2003 Server برای بالا بردن راندمان و زمان دسترسی در سرورهای web و Proxy بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. Red Hat Cluster Suite نیر هم در دو سطح Application/Service Failover و NLB , عملیات Clustering و یا به عبارتی high availability را در سیستم عامل لینونکس انجام می دهد. یاد آور شویم که تکنولوزی Clustring در دو سطح Software و HardWare نیز وجود دارد که در هر سطح راهکارهای متفاوتی می توان ارائه داد. موفق باشید. آخرین ویرایش به وسیله Identifier : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385 در 19:25 عصر |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر دائمی
![]() |
ممنون از راهنمایی شما
من در مورد Clustring و Fail Over اطلاعاتی ندارم ولی اگر بیشتر راهنمایی کنید بتونم مطلب را پیگیری کنم. در ضمن این موارد چه امکاناتی در اختیار Admin قرار می ده؟من اگر یک سرویس بنویسم و روی سرور پشتیبان قرار بدم تا در صورت از کار افتادن سرور اصلی پیغامی دریافت کنه و به عنوان سرور اصلی فعال بشه،چطوره؟اصلا راه خوبیه؟امکان پذیره؟
|
|
|
|
#6 | |
|
Exception Error
|
نقل قول:
موفق باشید. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر دائمی
![]() |
NLB?
Clustring? خوب یه کمی توضیح بدید!فقط دوتا کلمه؟؟ ممنون
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر دائمی
![]() |
fekr mikonam "NLB" lazemhey piade sazi Clustring bashe
|
|
|
#9 | |
|
Exception Error
|
نقل قول:
NLB در بحث Clustring نیز مطرح میشه که Network Load Balancing هست و میتونید بار سرور ها رو مشخص کنید و تعیین کنید که در خواست ها به چه نحوی بین سیستم ها تقسیم بشه و یا اینکه طبق یک زمانبندی این کار انجام بشه. و در مبحث Clustring چنانچه سرور A و B خدمات وب ارائه بدهند سرور C , سروری مجازی است که A, B را در بر میگیرد. و درخواست ها به طور مستقیم به A و B نمیرود، و کاربران با سرور مجازی c در تماسند و این سرور در خواست ها را طبق تنظیمات به A و یا B ارسال میکند. و چنانچه سرور A از کار افتد درخواست مربوطه به سرور B ارسال می شود. البته توضیحات بالا تنها نمایی کوچک از مبحث Vlustring بود و در شرایط مختلف راهکارها و ساختار های متفاوت دارد. موفق باشید. |
|
|
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Identifier از وی تشکر کردهاند: |
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| نام تاپیک | ایجاد کننده تاپیک | تالار | پاسخ | آخرین پست |
| تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute | odiseh | ASP Classic | 2 | یک شنبه 18 بهمن 1388 19:43 عصر |
| Link Server & Import Data In SQL Server 2000 | A.Farzin | پایگاه داده SQL Server | 3 | شنبه 01 دی 1386 13:23 عصر |
| Making the jump from SQL Server 2000/7 to SQL Server 2005 | Behrouz_Rad | پایگاه داده SQL Server | 0 | سه شنبه 16 اسفند 1384 08:22 صبح |
| طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date... | nak303 | PHP | 0 | سه شنبه 25 بهمن 1384 09:32 صبح |
| پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003 | ravanfar | پایگاه داده SQL Server | 1 | پنج شنبه 03 دی 1383 23:11 عصر |