جامعه برنامه نویس

برگشت   جامعه برنامه نویس > مباحث عمومی > تالار های مرتبط با شبکه و امنیت > شبکه و Networking‌

اطلاعیه

شبکه و Networking‌ مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری

پاسخ

ابزار های تاپیک طریقه نمایش
قدیمی سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 20:19 عصر   #1
shayan_delphi
کاربر دائمی

آواتار shayan_delphi

محل زندگی: اصفهان
تشکرها: 8
9 بار تشکر شده در 6 پست
ارسال پیام از طریق Yahoo به shayan_delphi
دو Server مشابه در یک شبکه

سلام
چطور در یک شبکه از دو Server استفاده کنم بطوریکه ویژگیهای هر دو برای شبکه یکسان باشه و اگر یکی از کار افتاد دیگری بطور خودکار نقش سرور را برای شبکه پیدا کند؟یعنی پشتیبان برای Server اصلی باشد.

آخرین ویرایش به وسیله shayan_delphi : سه شنبه 12 اردیبهشت 1385 در 20:22 عصر
shayan_delphi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 12:04 عصر   #2
Identifier
Exception Error

آواتار Identifier

محل زندگی: Exclusive
تشکرها: 103
1,691 بار تشکر شده در 292 پست
نقل قول:
چطور در یک شبکه از دو Server استفاده کنم بطوریکه ویژگیهای هر دو برای شبکه یکسان باشه و اگر یکی از کار افتاد دیگری بطور خودکار نقش سرور را برای شبکه پیدا کند؟یعنی پشتیبان برای Server اصلی باشد.
Clustring ......

موفق باشید.
Identifier آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 13:46 عصر   #3
houtanal
VIP

آواتار houtanal

محل زندگی: Iran
تشکرها: 41
143 بار تشکر شده در 76 پست
چیزی که دنبالشی اصطلاحا Fail Over نام داره.یکی از ساده ترین روش هات استفاده از DNS برایی Fail Over کردن سرور هاته.
قدیمی چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 18:04 عصر   #4
Identifier
Exception Error

آواتار Identifier

نقل قول:
چیزی که دنبالشی اصطلاحا Fail Over نام داره.یکی از ساده ترین روش هات استفاده از DNS برایی Fail Over کردن سرور هاته.
جناب Houtanal گفته شما صحیح است , اما امکاناتی که Cluster Service در اختیار Administrator قرار میدهد , میتوان با استفاده از اون مانور های زیادی داد و در مواردی که fail over در سطحی نیست که با استفاد ه از DNS بر آن فائق آمد ,Cluster Service راه کارهای خوبی را ارائه میدهد.

در مواردی که سیستم به خاطر load بالا Fail میشود با استفاده از امکانات NLB در Cluster Service می توان از این مورد جلوگیری کرد و این ویژگی در windows 2003 server به وضوح حائز اهمیت است .

و همجنین استفاده از cluster service در مواردی همچون ERP,Database,OLTP,Mail Systems به وضوح به چشم می خورد.

خاصیت NLB در Windows 2003 Server برای بالا بردن راندمان و زمان دسترسی در سرورهای web و Proxy بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.

Red Hat Cluster Suite نیر هم در دو سطح Application/Service Failover و NLB , عملیات Clustering و یا به عبارتی high availability را در سیستم عامل لینونکس انجام می دهد.

یاد آور شویم که تکنولوزی Clustring در دو سطح Software و HardWare نیز وجود دارد که در هر سطح راهکارهای متفاوتی می توان ارائه داد.

موفق باشید.

آخرین ویرایش به وسیله Identifier : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385 در 19:25 عصر
قدیمی پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 19:29 عصر   #5
shayan_delphi
کاربر دائمی

آواتار shayan_delphi

9 بار تشکر شده در 6 پست
ممنون از راهنمایی شما
من در مورد Clustring و Fail Over اطلاعاتی ندارم ولی اگر بیشتر راهنمایی کنید بتونم مطلب را پیگیری کنم.
در ضمن این موارد چه امکاناتی در اختیار Admin قرار می ده؟من اگر یک سرویس بنویسم و روی سرور پشتیبان قرار بدم تا در صورت از کار افتادن سرور اصلی پیغامی دریافت کنه و به عنوان سرور اصلی فعال بشه،چطوره؟اصلا راه خوبیه؟امکان پذیره؟
قدیمی شنبه 16 اردیبهشت 1385, 19:42 عصر   #6
Identifier
Exception Error

آواتار Identifier

نقل قول:
ده؟من اگر یک سرویس بنویسم و روی سرور پشتیبان قرار بدم تا در صورت از کار افتادن سرور اصلی پیغامی دریافت کنه و به عنوان سرور اصلی فعال بشه،چطوره؟اصلا راه خوبیه؟امکان پذیره؟
همچنان NLB را توصیه میکنم.

موفق باشید.
قدیمی دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 05:34 صبح   #7
shayan_delphi
کاربر دائمی

آواتار shayan_delphi

9 بار تشکر شده در 6 پست
NLB?
Clustring?
خوب یه کمی توضیح بدید!فقط دوتا کلمه؟؟
ممنون
قدیمی دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 05:43 صبح   #8
Lus
کاربر دائمی

آواتار Lus

محل زندگی: شهسوار
تشکرها: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال پیام از طریق Yahoo به Lus
fekr mikonam "NLB" lazemhey piade sazi Clustring bashe
قدیمی دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 17:03 عصر   #9
Identifier
Exception Error

آواتار Identifier

نقل قول:
NLB?
Clustring?
خوب یه کمی توضیح بدید!فقط دوتا کلمه؟؟
ببینید مبحث Clustring چیزی نیست که بشه با استفاده از اون بدون داشتن اطلاعات کامل از نوع شبکه شما و سرورهاتون طرح ارائه داد.
NLB در بحث Clustring نیز مطرح میشه که Network Load Balancing هست و میتونید بار سرور ها رو مشخص کنید و تعیین کنید که در خواست ها به چه نحوی بین سیستم ها تقسیم بشه و یا اینکه طبق یک زمانبندی این کار انجام بشه.
و در مبحث Clustring چنانچه سرور A و B خدمات وب ارائه بدهند سرور C , سروری مجازی است که A, B را در بر میگیرد.
و درخواست ها به طور مستقیم به A و B نمیرود، و کاربران با سرور مجازی c در تماسند و این سرور در خواست ها را طبق تنظیمات به A و یا B ارسال میکند. و چنانچه سرور A از کار افتد درخواست مربوطه به سرور B ارسال می شود.
البته توضیحات بالا تنها نمایی کوچک از مبحث Vlustring بود و در شرایط مختلف راهکارها و ساختار های متفاوت دارد.

موفق باشید.
کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Identifier از وی تشکر کرده‌اند:
پاسخ

بوک مارک کردن این تاپیک

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

ابزار های تاپیک
طریقه نمایش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار
شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید

BB code روشن است
خندانک ها روشن هستند
[IMG] روشن است
HTML خاموش است

پرش

تاپیک های مشابه
نام تاپیک ایجاد کننده تاپیک تالار پاسخ آخرین پست
تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute odiseh ASP Classic 2 یک شنبه 18 بهمن 1388 19:43 عصر
Link Server & Import Data In SQL Server 2000 A.Farzin پایگاه داده SQL Server 3 شنبه 01 دی 1386 13:23 عصر
Making the jump from SQL Server 2000/7 to SQL Server 2005 Behrouz_Rad پایگاه داده SQL Server 0 سه شنبه 16 اسفند 1384 08:22 صبح
طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date... nak303 PHP 0 سه شنبه 25 بهمن 1384 09:32 صبح
پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003 ravanfar پایگاه داده SQL Server 1 پنج شنبه 03 دی 1383 23:11 عصر

واحد زمان برحسب ساعت لندن +3.5. ساعت هم اکنون 01:13 صبح است.