![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| شبکه و Networking مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
روتر و nttacplus
--------------------------------------------------------------------------------
سلام روتر من 2610 هست .یکی قبل از من می خواسته اینجا تو سازمانمون ras راه بندازه با این روتر و nttacplus ولی کارش نصفه مونده و قراردادش هم تموم شده حالا من باید راه بندازم.زیاد دستورات روتر رو بلد نیستم .می خوام با پروتوکل radius این کارو بکنم . شخص قبلی یه کار هایی کرده بوده این تنظیمات رو که میفستم انجام داده نمی دونم چه قدرش درسته اگه اشتباه هست منو راهنمایی میکنید؟ من با همین دستورات config شده روی روتر nttacplus رو نصب کردم و یکسری تنظیمات هم انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم و وقتی تست می کردم که از بیرون وصل شم بعد از بوق وصل شدن در مرحلهverify username and password ، میگه که این username and password روی domain تعریف نشده error 691 و هر چه قدر هم که تنظیمات nttacplus رو عوض میکنم و username رو هم روی active directory تعریف میکنم و تب dialin اون رو هم allow میزنم باز هم همین error رو میده حالا نمی دونم ایراد از روتر هست یا nttac دستورات اینا هستن : Router#show startup-config ! . Aaa new model ! Aaa authentication login locallogin local Aaa authentication ppp default group radius local Aaa authentication network default group radius local if-authenticated Aaa accounting update newinfo Aaa accounting network default start-stop group radius Aaa session-id common ! . Router#show aaa servers Radius: id 1, priority 1, host 172.30.130.3 , auth-port 1645,acct-port 1646 State: current dead,duration… Dead:… Authen: request 252,timeouts 252 …failure 63 Author:request 0 , … Account: request 1344,timeout 1344…..failure 336 . Omidvaram in dastoorat kafi bashe (اینجا از راست به چپ دستورات اومده) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Exception Error
![]() تاریخ عضویت: اسفند 1383
محل زندگی: Exclusive
تشکرها: 103
1,691 بار تشکر شده در 292 پست
|
دوست عزیز شما بایستی به چند نکته برای انجام این کار توجه داشته باشید :
1- نیازی به تعریف کاربر بر روی ad نیست و nttacplus خود به صورت مستقل می تواند authetication را انجام دهد لیکن باید تنظیمات خود را تکمیل کنید تنظیمات authentication و accounting را به صورت زیر انجام دهید کد:
aaa new-model Aaa authentication network default group radius local if-authenticated aaa authentication ppp default group radius aaa accounting update newinfo aaa accounting network default start-stop group radius کد:
radius-server host XXX.XXX.XXX.XXX auth-port 1812 acct-port 1813 radius-server retransmit 3 کد:
radius-server key 7 070635504D کد:
! interface Group-Async1 ip unnumbered Ethernet0 encapsulation ppp ip tcp header-compression passive ip policy route-map proxy bandwidth 20000 async mode interactive peer default ip address pool XXXX ppp authentication pap chap group-range 1 16 ! تنظیمات روتر به پایان رسید nttacplus را باز کنید و f4 را فشار دهید پنجره log را خواهید دید و اگر تنظیمات شما با موفقیت انجام شده باشد بایستی هنگام اتصال کاربران در این قسمت log های مربوطه را مشاهده کنید. موفق باشید |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر دائمی
![]() |
ias رو deactive کردی؟
آیا authentication و accounting رو از روی ras به پورت های nttac فرستادی؟ و اینکه فقط از pap و chap در authentication methods توی ras استفاده کردی؟
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() |
نحوه نصب و تنظیم nttac رو امکان داره از اول تا آخر بیان کنید؟ اگر لینک مقاله اون هم باشه ممنون می شم
|
|
|
#5 | |
|
Exception Error
|
نقل قول:
نحوه تنظیم کردن router در پست قبلی به طور نسبتا کامل بیان شد و تنها مواردی از تنظیمات nttacPlus مونده که اون هم چنانچه دوستمون تا اینجای کار نتیجه بگیرند به طور کامل تشریح میکنم. موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
از راهنماییاتون واقعا ممنونم
با عرض معذرت چند تا سوال دارم ، آیا این تنظیماتی که انجام شده در قسمت: Router#show aaa servers Radius: id 1, priority 1, host 172.30.130.3 , auth-port 1645,acct-port 1646 State: current dead,duration… (یعنی وقتی دستور show را برای aaa server اجرا کردم و اینا نشون داده شد) اشتباهه ؟ آقای ذوالقدری دقیقا این دستوراتی که نوشتید رو من کجا باید وارد کنم راستش من زیاد ccna بلد نیستم .بعد از اینکه با دستور enable وارد شدم (بعد از #router چی تایپ کنم) و اگر من اشتباهی کنم بر فرض، آیا روی مابقی تنظیمات روتر که برای اتصال به اینترنت و isa server هست مشکلی ایجاد نمیشه و اون تنظیمات به هم نمی خوره ؟ در ضمن من بدون nttacplus و با ias هم که تنضیمات رو انجام دادم باز هم همون error 691 رو داد. اگه هم nttacplus و هم ias فعال باشن چه اتفاقی می افته (البته من اینکارو نکردم ) و سواله آخرم هم اینه که اوایل که شروع کردم به راه اندازی ras بدونه اینکه حتی به روتر telnet بزنم و config اونو بدونم که چیه (چون به گفته کسی که config رو انجام داده بود و گفت که تنظیمات رو انجام داده و پورتهای 1645, 1646 رو بازکرده ، اعتماد کردم ) nttacplus رو نصب کردم و یه سری تنظیمات رو هم انجام دادم بعد از چند بار تست کردن پشت سر هم ، در یکی از تست کردنها اتصال انجام شد و با سرعت 28.8 وصل شدم ،ip سرور رو یکی از ip های valid ی که داریم شده بود البته الان اون ip که client گرفته بود خاطرم نیست از چه رنجی بود ، ولی وقتی internet explorer رو اجرا کردم به اینترنت وصل نمیشد (2 بار در طول تست این اتفاق افتاد و من وصل شدم ) بعد فکر کردم شاید ip که client گرفته در LAT مربوط به isa server تعریف نشده نتوانسته که به اینترنت وصل شودزیرا وقتی log مربط به nttacرو خوندم اتصال بر قرار شده بود (البته بعدا بنا به دلایلی مجور شدم که nt tac رو دوباره نصب کنم )حالا این برام سوال شده چرا بعد از اون همه تست کردن فقط 2 بار اتصال بر قرار شد اصلا کلاینت به کجاوصل شده و حدس من در مورده LAT مربوط به isa درست بوده ؟واینکه اگه config روتر اشتباهه پس چرا اون 2 اتصال بر قرار شد می بخشید که تعداد سوالام زیاده |
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
Aaa new model
! Aaa authentication login locallogin local Aaa authentication ppp default group radius local Aaa authentication network default group radius local if-authenticated Aaa accounting update newinfo Aaa accounting network default start-stop group radius Aaa session-id common این دستورات برای قسمت اول کافیه ؟ و برای قسمت فعال کردن nm16 اینا اومده .کافیه؟ interface group-async1 ip unnumbered fastEthernet0/0 ip nat inside encapsulation ppp ip tcp header-compression passive async mode interactive peer default ip address pool global no fair-queue ppp authentication pap chap ms-chap |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
آقای ذوالقدری شما در پست چطوری کدها رو از چپ به راست مینویسید
مال من بعد از ارسال کدها همه از راست به چپ شد |
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Exception Error
|
نقل قول:
نقل قول:
کد:
show running-config برای اینکه بتونید تنظیمات را تغییر بدید بایستی ابتدا دستور زیر را وارد کنید کد:
router# conf t کد:
Router # conf t Router # no radius-server retransmit 3 و اما برای تنظیم کردن interface ها ابتدا لازم است وارد interface مربوطه شوید به طور مثال برای اضافه کردن دستور ppp authentication pap chap بایستی مراحل زیر را طی کنید : کد:
Router# conf t Router# interface group-async 1 Router ....# ppp authentication pap chap Router.....# exit router# در ضمن چنانچه در log nttacplus هنگام اتصال کاربران گزارشی مشاهده میکنید ارتباط router با nttacPlus برقرار است و مشکل از نحوه تنظیم کردن و اضافه کردن کاربر در nttacplus می باشد . برای تعریف کاربر در nttacplus مراحل زیر را انجام دهید: 1- در nttac plus کلید f10 را بزنید 2- نام username را تایپ کنید از tab Password رمز را وارد کنید و گزینه encrypted Password را غیر فعال کنید 3- از tab Group Member ship گروه PPP را به کاربر نسبت دهید 4- کلید Update را بزنید نقل قول:
شما موارد فوق را بررسی کنید نتایج رو اعلام کنید که بقیه موارد را انجام دهیم. موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Exception Error
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| نام تاپیک | ایجاد کننده تاپیک | تالار | پاسخ | آخرین پست |
| سوالی در مورد nttacplus | shab550 | شبکه و Networking | 1 | سه شنبه 13 تیر 1385 09:08 صبح |
| مشکل یوزرهای nttacplus | milad_mbl | شبکه و Networking | 2 | چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385 00:15 صبح |
| پلاگین ها و تمام نره افزارهای Nttacplus | amir00002 | شبکه و Networking | 1 | جمعه 08 اردیبهشت 1385 16:28 عصر |
| نحوه تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی در NTTacPlus | amir00002 | شبکه و Networking | 0 | دوشنبه 04 اردیبهشت 1385 21:13 عصر |