![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| شبکه و Networking مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#81 | |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: بهمن 1381
تشکرها: 0
95 بار تشکر شده در 58 پست
|
نقل قول:
اول و Subnet Mask رو با 255.255.255.0 و یا 255.0.0.0 تغییر بده . دوم اینکه شما داری از رنج Secure NAT استفاده میکنی حتما میدونی که چیه و چطور ایجاد میشه . سوم اینکه ویندوز چه 2000 چه 2003 هر دو قابلیتهای بسیار خوبی رو جهت مدیریت کاربران دارند و غیره ... چهارم اینکه در مورد سوال سومت قبلا توی تاپیکهای دیگه توضیح داده شده . پنجم اینکه بله میتونی یک کنفرانس تصویری روی شبکه محلی خودت راه اندازی کنی . ششم اینکه : از پایه شماره 1 تا 8 بروی RJ45 از سمتی که برآمدگی نداره رو در نظر بگیر . ( از چپ به راست ) 1 . نارنجی سفید 2 . نارنجی 3 . سبز سفید 4 . آبی 5 . آبی سفید 6 . سبز 7 . قهوه ای سفید 8 . قهوه ای
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Gladiator از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#82 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام
از راهنماییتان بسیار متشکرم ترتیب کابلهای بک تو بک به چه صورت است ؟ ( بدون هاب )
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید eniak.master از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#83 |
|
کاربر دائمی
|
به اون نمیگن بک تو بک میگن Cross Cable
1 به 3 3 به 1 2 به 6 6 به 2 موفق باشی .
|
|
|
#84 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با عرض معذرت
منظور شما رو از 1 به 3 یا 3 به 1 متوجه نمی شوم . لطفا صحنه آهسته رو نشون بدید .!!!
|
|
|
#85 |
|
کاربر دائمی
|
سلام
به همون شکل قبل یک سوکت RJ45 رو در نظر بگیر ، پایه های 1 تا 8 یک سمت کابل رو A و سمت دیگه رو B در نظر بگیر . پایه شماره 1 از سمت A به 3 سمت B متصل میشه پایه شماره 3 از سمت A به 1 سمت B متصل میشه پایه شماره 2 از سمت A به 6 سمت B متصل میشه پایه شماره 6 از سمت A به 2 سمت B متصل میشه به همین ترتیب خودت رنگها رو انتخاب کن .
|
|
|
#86 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: اردیبهشت 1383
تشکرها: 3
6 بار تشکر شده در 6 پست
|
آقای گلادیاتور من دو تا سوال دارم
اونم اینکه از یه نفر وقتی سوال کردم ترتیب رنگ کابل سوکت رو چه جوری قرار میدید گفت لازم نیست از هیچ استانداردی پیروی کنید هر جور که میخواید بزنید فقط اگه هر دو سر کابل ترتیب رنگ ها یه جور باشه مشکلی پیش نمیاد آیا این گفته صحت داره و دوم اینکه شما روشی رو برای محاسبه subnet Mask ارائه دادید ولی به من گفته بودن که هر وقت از کلاس c استفاده میکنی Subnet رو بذارید 255.255.255.0 و اگر کلاس B بود میشه 255.255.0.0 و کلاس A میشه 255.0.0.0 بازم از نظر شما همین کافی یا باید حتما به روشی که شما گفتید Subnet رو قرار داد ممنون |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
کاربر دائمی
|
نقل قول:
هر کس اینها رو بهت گفته کاملا درست گفته . ولی در استفاده از استانداردها باید کوشا باشید . استفاده از استانداردها در بعضی موارد به شدت تاکید میشه . در مورد کلاسها هم همینطور که دوستتون گفتن کلاس C 255.255.255.0 و B 255.255.0.0 و A 255.0.0.0 ولی اگر مطالبی که در پستهای قبلی این تاپیک عنوان شده رو با دقت مطالعه کنی متوجه میشی ممکنه ما نیاز داشته باشیم یک کلاس C رو به زیر شبکه های کوچکتری تقسیم کنیم که برای اینکار از روشی که خدمتتون عرض کردم استفاده میشه . مثلا : نیاز داریم یک کلاس C رو به 4 شبکه مختلف تخصیص بدیم . موفق باشی .
|
|
| 2 کاربر از Gladiator به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#88 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام و تشکر از گلادیاتور عزیز
در مورد اینکه دوستمون فرمودند (( ترتیب رنگ کابل سوکت رو هر جوری قرار میدی باید طرف دیگر همان طور باشد )) خدمتتون عرض کنم که اگه یک وقت مثل من به این توصیه دوستان عمل کردی مجبور خواهی شد چند سوکتت رو حروم کنی !!! در مورد استانداردها از یک دوست سؤال کردم و گفت درست است که ترکیب یک به یک است ولی نوع کارت شبکه و هاب نیز در این استاندارد تأثیر دارد . سؤال : رنج Secure NAT یعنی چه ؟
|
|
|
#89 |
|
کاربر دائمی
|
قبل از اینکه شما به من توصیه کنی ، مطمئن باش من 1000 بار تست کردم و تا به حال نشده یدونه RJ45 هم حدر بدم .
در مورد Secure NAT باید مفصل صحبت کنیم ، Secure NAT بصورت خلاصه یک رنج آی پی است که به این منظور رزرو شده . 10.0.0.0 موفق باشی .
|
|
|
#90 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
دست شما درد نکنه همت والای شما قابل تحسین است
لقمان حکیم را گفتند : که دانا کیست ؟ گفت : آنکه نعمت دنیا را بر نعمت عقبی نگزیند . گفتند : که توانگر کیست ؟ گفت : آنکه از عقل توانگرتر است . گفتند : چیست که آنرا جویند و کسی نداند و نشناسد ؟ گفت عاقبت کارها |
|
|
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|