![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| برنامه نویسی در VB.Net سوالات خود درباره برنامه نویسی در Visual Basic.Net را در این بخش مطرح کنید. |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام خدمت دوستان
این یه تیکه فیلم آموزشیه در مورد VB2005.برای من که حسابی آموزنده بود و کارها رو آسون کرد. در ضمن خیلی جاها به درد میخوره و کمی از امکانات VB2005 و سهولت استفاده از اون رو یاد میده. امیدوارم به درد شما هم بخوره. در پناه حق موفق باشید و کامروا. لینک دانلود http://www.megaupload.com/?d=0BWK9FIR
|
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
دست شما درد نکنه. اگه باز هم هست ما که طلبه ایم چون تازه وارد 2005 شدم و یه مقدار دستم کنده
|
|
|
#3 | |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
اگر فیلم آموزشی میخوای به این سایت یه سری بزن http://msdn.microsoft.com/vbasic/att...s/default.aspx که در تاپیک زیر هم روی آن بحث شده. http://www.barnamenevis.org/forum/sh...96&postcount=1 درپناه حق موفق و کامروا باشید
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() |
آقا ممنون.
راستی شما نمی دونید چرا تعداد کلیک ها روی لینک ها و تعداد بازدیدها درست نمایش داده نمی شوند؟؟
|
|
|
#5 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: مهر 1384
تشکرها: 0
یک بار تشکر شده در یک پست
|
یه سی دی آموزشی فارسی من ساختم ولی حق ثبتش رو فروختم به یه شرکت اگه می خواهید بگید تا آدرسش رو بدم
|
|
|
#6 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: اردیبهشت 1384
محل زندگی: تهران
تشکرها: 29
80 بار تشکر شده در 25 پست
|
|
|
|
#7 | |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر دائمی
![]() |
دستتون درد نکنه خیلی جالب بودن
|
|
|
#9 |
|
کاربر دائمی
![]() |
قابل شما رو نداشت
|
|
|
#10 |
|
کاربر دائمی
![]() |
آقای عابدی جو این سایتی که گذاشتید یه مقدار پولیه. بنده دنبال کریستال ریپورتش رفتم اما دیگه... اگر جای دیگه ای سراغ دارید بزارید و اگر نه که ممنون.
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| نام تاپیک | ایجاد کننده تاپیک | تالار | پاسخ | آخرین پست |
| کامپوننت استفاده شده در vs2005 | amin joon | برنامه نویسی در C# | 6 | پنج شنبه 19 مهر 1386 21:03 عصر |
| گزارش ساز VS2005 یا گزارش ساز کریستال ریپورت | کیوان معینی | برنامه نویسی در VB.Net | 2 | جمعه 13 مهر 1386 14:48 عصر |
| رفع برخی مشکلات در VS2005 | Farhad-Csharp | برنامه نویسی در C# | 0 | چهارشنبه 17 خرداد 1385 03:05 صبح |
| یک Bug در VS2005 | habedijoo | برنامه نویسی در VB.Net | 2 | یک شنبه 14 اسفند 1384 23:17 عصر |
| Vs2005 چیه؟ | Hamid-Piri | برنامه نویسی در VB.Net | 1 | پنج شنبه 17 دی 1383 11:55 صبح |