![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| شبکه و Networking مباحث مرتبط با شبکه های کامپیوتری |
| مشاهده دست آورد نظرسنجی: ادامه کار این تاپیک؟ | |||
| بله |
|
163 | 98.79% |
| خیر |
|
2 | 1.21% |
| رای دهنده: 165. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید | |||
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
بنا به پیشنهاد یکی از دوستان تصمیم گرفتم یه تاپیک با عنوان فوق بزنم که در آن به آموزش نرم افزارهای مدیریت شبکه بپردازم. البته لزوما مباحث مطرح شده در این تاپیک مخصوص یک شبکه و وجود سرور و کلاینت نیست بلکه تمام کسانی که دوست دارند از روی کامپیوتر خود یه کامپیوتر دیگر را مدیریت کنند مفید خواهد بود. البته بنده هیچ ادعایی ندارم و قصدم از این کار فقط سبب شدن یک کار خیر است و از همه دوستان تقاضا دارم پیشنهادات، انتقادها، معلومات و... خود را دریغ ندارند. برای شروع قصد دارم (احتمالا از شنبه) آموزش DameWare NT Utilities رو که نرم افزاری قدرتمند و تقریبا ناشناخته است را شروع کنم. (آموزش گام به گام) بنابراین خواهشمندم تا آنموقع نظرات خود را در این مورد بیان نمایید. با سپاس فراوان.
آخرین ویرایش به وسیله mhjb : پنج شنبه 17 شهریور 1384 در 09:37 صبح |
|
|
|
| 9 کاربر از mhjb به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام
قبل از اینکه آموزش رو شروع کنم لازمه یه نکتهای رو یادآوری کنم و اون اینکه این قبیل نرمافزارها همانطور که قبلا گفتم کاربرد اصلیشان مدیریت شبکه است و بدین ترتیب که روی یه سرور نصب میشوند و کلاینتها رو مدیریت (کنترل) میکنند. حال اگر کسی خواست توسط این نرمافزارها یه کامپیوتری که عضو دمین نیست رو مدیریت کنه یا اصلا دمینی در کار نیست و یه Workgroup وجود داره و یا یه کامپیوتری در یه Workgroup یا domain دیگه رو کنترل کنه کافیه که قبل از اجرای برنامه یکبار بر روی کامپیوتر مقصد لاگین کنه. بدین ترتیب که در Run ویندوز مینویسیم Computer Name\\ یا Computer IP\\ پس از اینکه پنجره لاگین باز شد کافیه که یوزر و پسورد ادمین Local رو وارد کنید بعد کار تمام است. شما میتوانید هر کاری که اراده کنید بر روی آن کامپیوتر انجام دهید. البته اگر نرمافزار را بر روی سرور نصب کرده اید دیگر احتیاجی به لاگین کردن نیست. گاهی مواقع در ویندوزهای XP وقتی که میخواهید از راه دور به آن لاگین کنید (کارهای فوق را انجام دهید) پنجرهای که باز میشود قسمت یوزرش Disable شده است. اگر چنین اتفاقی افتاد به Folder Option بروید و به تب View رفته و تیک جلو عبارت Simple File Sharing رو بردارید. لینک دانلودش رو هم براتون میزارم هر که خواست نصب کنه بسم الله. http://www.dameware.com/downloads/
آخرین ویرایش به وسیله mhjb : چهارشنبه 10 خرداد 1385 در 06:54 صبح |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آذر 1382
محل زندگی: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
تشکرها: 76
109 بار تشکر شده در 69 پست
|
ممنون
موفق باشید |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام مجدد.
اگر نرم افزار را اجرا کنید در پنل سمت چپ شکلی شبیه شکل زیر خواهید دید. اگر نرمافزار را بر روی سرور نصب کرده باشید در قسمت Active directory میتوانید دومین خود را ببینید واگر نرمافزار را بر روی کامپیوتر معمولی نصب کرده باشید در قسمت Microsoft Windows Network میتوانید Workgroup های خود را ببینید. به هر حال کامپیوتری را که میخواهید ان را مدیریت کنید را انتخاب کنید. اگر بنا به هر دلیلی نتوانستید دومین یا کامپیوتر مورد نظر خود را پیدا کنید در پنل سمت چپ بر روی Non-Browsable Machine کلیک راست کنید و گزینه Add Machine را انتخاب کنید و با دادن IP کامپیوتر مورد نظر آن را در پنل سمت چپ وارد کنید. تا حالا باید شبیه شکل زیر را در پنل سمت چپ خود داشته باشید. فعلا یه خورده باهاش بازی کنید تا بعد.
|
|
|
#5 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام مجدد
امروز قصد دارم به برخی از کارهایی که با این نرم افزار میتوان انجام داد رو توضیح دهم. با زدن گزینه Disk Drives از کامپیوتر مقصد میتوانید تعداد پارتیشنها، درایوها، فرمت، فضاهای پر و خالی رو میتوان مشاهده کرد. با زدن گزینه Event Log میتوان تمام رخدادهایی که بر روی سیستم مورد نظر رخ داده یا در حال وقوع است را مشاهده کرد. مثلا شما میتوانید بدون اینکه به خود زحمت رفتن تا کامپیوتر مقصد رو بدبن، Event هاش رو بخونید و مشکلش رو پیدا کنید. با زدن گزینه Groups میتوانید حسابهای کاربری کامپیوتر مقصد رو مشاهده کنید و جالب اینکه حتی میتوانید خودتان یه Group جدید بسازید و کاربرانی که خواستید رو عضو این گروه قرار دهید یا کاربران موجود را از گروههای موجود حذف یا جابجا نمایید. با زدن گزینه Open Files شما علی القاعده باید بتوانید تمام فایلهایی که بر روی کامپیوتر مقصد باز هستند رو ببینید ولی من هیجموقع تنونستم بفهمم چرا کار نمیکنه. و اما یکی از بخشهای بسیار جالب آن گزینه Processes است که در بخش بعدی توضیح میدهم. (بعد از نماز و ناهار)
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mhjb از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#6 |
|
کاربر دائمی
![]() |
من مطمئنا شاگرد خوبی نخواهم بود ولی یک سوال اینست که این نرم افزاری که درس می دهید از کجا میشه تهیه و یا اجرا کرد
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر دائمی
![]() |
آقای وکیلی عزیز
در دومین پست همین تاپیک لینکش رو گذاشتم.
|
|
|
#8 |
|
کاربر دائمی
![]() |
و اما قسمت هیجان انگیز Processes:
اگر بر روی این گزینه کلیک کنید شما میتوانید Task Manager کامپیوتر مقصد رو ببینید. بله درست است شما میتوانید Task Manager کامپیوتر دوستتان را از روی کامپیوتر خود ببینید با همان امکانات ولی در شکلی تقریبا متفاوت. شما میتوانید هر برنامهای را که بخواهید ببندید یا به اصطلاح آن را End Task کنید. بدین ترتیب که بر روی ان Task کلیک راست کرده و گزینه End Task رو انتخاب میکنید. البته شما میتوانید از پنجرهای که باز شده درصد CPU اشغال شده را نیز در بالای فرم ببینید همچنین CPU ای که هر برنامه گرفته رو جلو آن خواهید دید. همچنین شما میتوانید درصد حافظه ای که هر برنامه از سیستم گرفته است را با جزئیات کامل ببینید فقط کافی روش کلیک راست کرده و گزینه Memory Details رو انتخاب کنید. شما همچنین قادر خواهید بود از روی کامپیوتر خود یک فایل را از روی کامپیوتر مقصد برایش اجرا کنید بدین ترتیب که بر روی یکی از آیتمهای لیست کلیک راست کرده و گرژزینه Run رو زده و بقیهاش هم که کاری نداره همه میفهمند. البته این توضیح رو هم بدم که این امکان برای من که همیشه به صورت ناقص کار کرده اگر کسی تونست از این امکان استفاده کنه یعنی برنامه بر روی کامپیوتر مقصد اجرا شد یه ندایی به من بده. برای من همیشه برنامه اجرا میشه ولی قابل استفاده نیست. خوب بگذریم. شاید خیلی ها بگویند که در این لیست اسم برنامه نوشته نمیشود و فقط نام فایل اجرایی آن نوشته میشود. بله این درست است چون این پنجره در اصل تب Process مربوط به پنجره End Task است و به اونایی که با فایلهای اجرایی برنامهها کمتر سروکار دارند شاید نتوانند از این پنجره استفاده کنند. اما اصلا نگران نباشید. اون هم راه حل داره. کافیه از آیکنهایی که پایین فرم هستند آیکن سوم رو (View Running Applications) است رو بزنید. اون وقت پنجره ای باز میشه و اسم برنامههایی که در حال اجرا هستند رو بهتون نشون میده. اگر عمری باقی بود در پست بعدی یه مثال جالب و کاربردی براتون میزنم. هم منتظرم و هم منتظر باشید!!!
|
|
|
#9 |
|
کاربر دائمی
![]() |
اقا دمت گرم دوست دارم چون کارت درسته ولی سوال در هنگام بدست گرفتن کنترل سیستم مقصد یوزر اون سیستم چی میبینه اصلان متوجه چیزی میشه یا نه؟
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
سلام آقا ممنون از لطفتون . ببینم این نرم افراری که میگین کار monitoring را هم انجام میده
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|