![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#11 |
|
کاربر تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: فروردین 1388
تشکرها: 58
8 بار تشکر شده در 8 پست
|
نقل قول: بهترين برنامه ريزي براي آزمون كارشناسي ارشد
متاسفانه اگر كسي بخواد خودش بخونه منابع درسي كنكوري كم هستن.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: اردیبهشت 1383
تشکرها: 3
6 بار تشکر شده در 6 پست
|
دوستان چه منابعي رو پيشنهاد ميكنن؟
ميشه كتاباي مفيد رو نام ببريد؟ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیر بخش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: شهریور 1386
محل زندگی: X place
تشکرها: 350
2,026 بار تشکر شده در 1,179 پست
|
|
| 3 کاربر از xxxxx_xxxxx به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#14 | ||
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: اردیبهشت 1388
تشکرها: 4
11 بار تشکر شده در 5 پست
|
نقل قول:
قبل از کلاس رفتن حتما خودتون اون درس رو یه دور سرسری هم شده بخونید وگرنه اصلا هیچ استفاده ای نمیتونید ببرید.تو انتخاب کلاس هم خیلی دقت کنید.تا وقت و هزینتون هدر نره نقل قول:
فکر میکنم تاثیر کتاب (یا جزوه) خوب خیلی بیشتر از تاثیر کلاس رفتن باشه. به سایت مانشت http://www.manesht.ir یه سر بزنیدجواب خیلی از سوالاتون رو میتونید اونجا بگیرید |
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر دائمی
![]() |
یک سری به اینجا بزنید
www.forum.karshenasi.com تو قسمت کارشناسی ارشد کلی در این مورد بحث و گفتگو کردیم با اعضا
آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : یک شنبه 17 خرداد 1388 در 23:42 عصر |
|
|
|
|
|
#16 |
|
کاربر تازه وارد
8 بار تشکر شده در 8 پست
|
من كتابهاي پوران پژوهش و راهيان ارشد رو خوندم. متاسفانه يه سري نكات تستي توي يكي جا افتاده كه توي يكي ديگه بهش اشاره شده و بالعكس. يعضي از تستها هم دو جواب متفاوت براشون در نظر گرفته شده
![]() اين باعث عدم اطمينان به هر دو انتشارات شده. البته پوران پژوهش در ورژنهاي جديد كتابهاش مطالب رو كاملتر و بروزتر كرده. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
کاربر تازه وارد
8 بار تشکر شده در 8 پست
|
بسياري از دوستان كه بعضا موفق هم شدن ميگن كه كتاب بهتر از جزوه يا كتابهاي كنكور/درس هستش. مي خواستم نظر بقيه دوستان رو هم بپرسم؟
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
کاربر دائمی
![]() |
سلام
خیلی خوبه که از الان به فکری. اما من پارسال این موقع کلی درس خونده بودم. ببین شما باید پله پله قدم برداری. آروم آروم. اول با روزی 2 ساعت شروع کن. اونم از یه درسی که حجمش زیاده و یا برای شما سخته. مثلا من از مدار منطقی شروع کردم. از اردیبهشت خودم رو مجبور کردم حداقل روزی 2 ساعت مدار رو بخونم. چون ترم آخر بود و پروژه ام هم سنگین بود بیشتر نمیشد بخونم. بعد که فارغ التحصیل شدم روزی 4 5 ساعت خوندم و اواسط تابستون بود روزی 8 ساعت میخوندم. روزای آخر روزی 12 ساعت ...... اما من چون آدم محافظه کاری بودم و باید مطالب رو عمقی بخونم تا بفهمم اینقدر زود شروع کردم. ======== برنده همیشه کسیه که بیشتر از همه تمرین کرده (تو تمام زمینه ها) ========== هر چند که واقعا این آخرا کم آورده بودم و البته با استرسی که واسه خودم درست کردم یه گند حسابی به امتحان زدم و هر چی که بلد بودم رو نتونستم بزنم. ولی با این حال نتیجه گرفتم. کارنامه ام رو هم اینجا گذاشتم : http://majid4me.blogfa.com/ من پیشنهاد میکنم حتما آزمون ها رو ثبت نام کنید مخصوصا پارسه چون تعداد شرکت کنندگانش از همه بیشتره. من آزمونای نصیر و قلم چی رو هم از دوستانم میگرفتم و تو خونه از خودم آزمون میگرفتم. پیشنهاد میکنم شما هم اینکار رو بکنید. رتبه تو آزمون پارسه گواهی قوی بر قبول شدن و یا نشدن شماست. اونی که تو پارسه رتبش میشه 1000 1500 احتمالا قبول نخواهد شد. هیچ وقت سعی نکنید بر حسب درصد خودتون رو مقایسه کنید چون سطح سوالات تو هر آزمون متفاوت هست. بر حسب رتبه اینکار رو بکنید. من جزوه های پارسه رو، کتابهای قلم چی و پوران رو خوندم اما هیچی به پای کتاب نمیرسه. اما ابدا سعی نکنید برای دروسی همچون ریاضیات کتابهای مرجع رو بخونید. ریاضیات یه استثناست که بهتره از جزوه های موسسات و یا کتابهای تست بخونید. ضمنا حتما دروس رو با هم شروع کنید که با هم تموم شند. اگه بخواهید بصورت سریالی درسها رو بخونید شانس قبولی خودتون رو پایین آوردید. اما در مورد درسی مثل معماری میتونید اول نصف مدار رو بخونید و بعد معماری رو شروع کنید. همینطور ساختمان و الگوریتم و ... ژمانبندی برای دروس یادتون نره. فوق العاده مهمه. مثلا من تعیین کرده بودم تا آخر هر ماه فلان درس به فلان صفحه باید رسیده باشه و اگه یکی جلو میفتاد و اون یکی عقب از ساعت یکی کم و به اون یکی اضافه میکردم. من سعی میکردم تو 2 روز نهایتا 3 روز درسها تقسیم بشند و اگه بیشتر بشه شما برای شروع هر بحث نیاز به دوره خواهید داشت که خیلی وقتتون رو میگیره. از همه مهمتر باز هم میگم: سعی کنید هر کاری بلدید انجام بدید تا استرس موقع سراغ شما نیاد که (مثل من) خراب کنید. ان شاء الله که موفق بشید. |
|
|
|
| 6 کاربر از pesar irooni به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#19 |
|
کاربر تازه وارد
8 بار تشکر شده در 8 پست
|
كسي ميدونه مواد امتحاني امسال چيه؟
خبري از كامپايلر و پايگاه و طراحي زبانها و ... هست يا نه؟ |
|
|
|
|
|
#20 |
|
کاربر تازه وارد
8 بار تشکر شده در 8 پست
|
با سلام دوباره به دوستان
من تمام درسها رو بجز 2 درس از رياضي يك دور كردم تا اينجا. الان به معماري رسيدم چون توش ضعيف بودم گذاشتم آخر. كمي خسته شدم و تمركز اول رو ندارم. از طرفي چون خودم دارم مي خونم و معماري رو بلد نبودم يادگيريم خيلي كند شده و مغزم تحليل رفته. چي كار كنم كه دوباره با نشاط درس بخونم؟ چطوري از پس اين معماري بربيام؟ معماري منو اينطوري كرده ![]() :عصبا ی++:
|
|
|
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| Tags |
| ارشد |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|